@PrzemytnikCzosnku: ja znam do tej pory jak odaplam starego pc ,bo rozdupcyłem po pijaku porty USB i cięzko dostac myszkę na ps2 a nie będę 80 cebulionuff wydawał specjalnie na nową:D
No właśnie ja też w starym kompie mam kulkową i już nie pamiętałem jaki to dramat ;) Ciągle czyszczenie. Ale nie mogę się zebrać żeby kupić optyczną ;)
@jamtojest: W kałflandzie masz teraz jakieś scierwo optyczne za 5,99 golda,niby 1000 DPI ale coś czasami zacina ....i tak lepsza niż kulkowe-wejscie USB
@znikajacypunkt: No ale to ścierwo spisuje sie dobrze do serfowania w necie,testowana na klasycznym FPS tj #wolfensteinenemyterritory przy zbyt gwałtownych ruchach już się zacina .no ale czego chcieć za taka kasę :)?
@PrzemytnikCzosnku: Ja nauczyłem się grać w Call of Duty 2 multiplayer na takiej myszce i jak się popsuła to poszedłem do sklepu po nową. Pan sprzedający był nie lada zdziwiony, że ktoś chce taką myszkę kupić, ale na szczęście miał jeszcze gdzieś stare sztuki ;-)
Ile druzyn wychodzi z 3 miejsca? Czy sa jakiekolwiek matematyczne szasne XD zebysmy wyszli? bo jesli wygramy z francja np 8-0 to nie mamy lepszego bilansu niz 3 druzyna u nas w grupie? #mecz #polska #pilka #euro
I to zdejmowanie kurzu z rolek, bo w Quake II/III skill nie działa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrzemytnikCzosnku:
No właśnie ja też w starym kompie mam kulkową i już nie pamiętałem jaki to dramat ;) Ciągle czyszczenie. Ale nie mogę się zebrać żeby kupić optyczną ;)