Witam, z tej strony ExpBar. Jesteśmy jak najbardziej za organizacją Wykop Party w Białymstoku. Jeśli ktoś jest chętny do organizacji takiego wydarzenia w naszym lokalu, to proszę o kontakt na FB lub bezpośrednio na Wykopie.
Chciałem wspomnieć jeszcze, że nie jesteśmy klubem "Black Diamond". Jeśli już chodzi o wystrój, to został on częściowo po klubie który zwał się "Burlesque Club" - "Black Diamond" to odziedziczył, a my po nich. Skoro były tam
no spoko, teraz tam będzie exp bar, tylko tak dziwnie, jak cały wystrój i wszystko zostało z black... :P
@ExpBar: tamte bardzo pierwsze wrażenie mogę odwołać, byłem jeszcze kilka razy i dobrze się bawiłem. A co do pozostałości wystroju - moim zdaniem pozostałości po wcześniejszym lokalu, ani to źle, ani to dobrze, po prostu na to na początku najbardziej zwróciłem uwagę, bo byłem w Blacku ze 2-3 razy ;)
@Kulavvy: hhehheheeheheheehehe
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Fagaldo_Antonio: twój komentarz też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
zaproponuj termin i miejsce, sprawdź ile osób będzie chętnych, dodaj też tag #wykopiwo
ja bym ogarnął, ale nie mam teraz za bardzo czasu :/
tutaj masz nawet spamlistę osób potencjalnie zainteresowanych: http://www.wykop.pl/wpis/8561820/5-07-2014-sobota-kolejne-bialostockie-wykopiwo-ʖ-/
no chyba, że chcesz oficjalną imprezę, to będzie trochę więcej pracy
można coś po woli organizować, tak aby w piątek/sobotę wyjść na #wykoppiwo
wołam: @Papjesz też chciałeś :D
@Kulavvy: najblizsze dwa weekendy mi odpadaja :(
jakis czwartek, albo jeszcze pozniej.
@Kajetan8: Tam, gdzie kiedyś była Premiera 2000 ( ͡º ͜ʖ͡º) #gimbynieznajo
Co nie zmienia faktu, że choćby w poniedziałki towarzystwo przebywające tam to zupełnie inny klimat :-D
Chciałem wspomnieć jeszcze, że nie jesteśmy klubem "Black Diamond". Jeśli już chodzi o wystrój, to został on częściowo po klubie który zwał się "Burlesque Club" - "Black Diamond" to odziedziczył, a my po nich. Skoro były tam
Komentarz usunięty przez autora
@ExpBar: tamte bardzo pierwsze wrażenie mogę odwołać, byłem jeszcze kilka razy i dobrze się bawiłem. A co do pozostałości wystroju - moim zdaniem pozostałości po wcześniejszym lokalu, ani to źle, ani to dobrze, po prostu na to na początku najbardziej zwróciłem uwagę, bo byłem w Blacku ze 2-3 razy ;)
Co do
Odnośnie wykopiwa to napisz mi wcześniej, to zrobię rezerwację.