Wpis z mikrobloga

@kontra:

Nie pomogę ci wiele ale kiedyś koleżanka mi truła dupę, żebym założył własnego paypala, bo nie mogę przelewać na jej, bo dane z konta przelewu mają być takie same jak te na paypalu. Nie wiem ile w tym prawdy i było to dawno temu.
  • Odpowiedz
@Jagienka87:

Niestety, tej karty kredytowej nie można powiązać z kolejnymi kontami PayPal. Powiąż ze swoim kontem inną kartę kredytową

:/ Dodam, że nie mam karty kredytowej, tylko bankomatową/płatniczą.
  • Odpowiedz
@kontra: dlaczego?

Lepiej spróbuj dodać kartę. Mi też kilka razy odrzucało. Albo zamiast pay pala użyj transfer24. Pieniądze dochodzą szybko i nie ma z tym problemu.
  • Odpowiedz
@Jagienka87: No właśnie ten komunikat, który zacytowałem, pokazuje mi się gdy dodaję kartę przez Profil / Dodaj lub usuń kartę. No nic, będę jakoś kombinował ;)
  • Odpowiedz
@Jagienka87: Niestety musi to być PayPal. Ale już rozwiązałem problem - głupota i zapominalstwo. Zrobiłem dokładny przegląd i okazało się, że miałem jakieś stare, nieużywane, niezweryfikowane konto PayPal zarejestrowane na starego maila, i o tym koncie dawno zapomniałem, ale miałem do niego dodaną moją kartę. No i dlatego na moim obecnym, działającym i zweryfikowanym koncie już nie mogłem jej dodać, bo po prostu była przypisana do tamtego ;)
  • Odpowiedz
@Jagienka87: Spoko, nie jestem aż tak nieogarnięty :P Po prostu miałem to stare konto PayPala z którego nie korzystałem, a za jakiś dłuższy czas pojawiła się potrzeba skorzystania z PayPala - i po prostu założyłem nowe konto na aktualnego maila.
  • Odpowiedz
@kontra: Jak przelewałam z karty której używam tutaj na konto brata w PL to przelew od razu widziałam, ale kasa dochodziła w 3 dni.

Tamta osoba też ma pay pal, tak?

Ok. Wracam do pracy.
  • Odpowiedz