Wpis z mikrobloga

18+ nsfw

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@SScherzo: że ja jestem różowy pasek i mnie faceci nie rozumieją w to mnie nie wkręcisz ; ) śmieje się bo fajne foty wrzucasz, a aż takiego dobrego rozpoznania terenu wśród kobiecych ciał raczej bym się bo facecie spodziewał ; ) chyba, że koleżanki ci śniadanie podają ; ) a i tego posta przeczytałem potem ,serio, serio ; ) http://www.wykop.pl/wpis/9122746/neewsweek-nas-cytuje-p-s-dzieki-za-zrobienie-ze-mn/. także albo #falszywyrozowypasek albo masz Dziiewczyne albo masz fajną Cipkę, innego
@marasek:

takiego dobrego rozpoznania terenu wśród kobiecych ciał raczej bym się bo facecie spodziewał ; )

to chyba nie na wykopie :S

Newsweek ma dałna i pracują tam daltoniści albo nooby na niezalogowanym i nie widzą pasków, 100% female & hetero here. o swojej cipce tutaj pisać nie będę ( ͡ ͜ʖ ͡)
SScherzo o k urwa ; p ( macie jakieś inne sposoby na przeklenstwa tutaj ? czy ban tylko czasem ?, heh sorry ale ja zielony powinniemem byc jeżeli chodzi o pisanie here ; ) a k urwa się tyczyło mojej zjebki usprawiedliwionej zresztą zielonością, piwem i siatką w tv, mianowiccie - jest jakaś inna Laska wrzucająca ostro na mirko fajne Laski ? bo teraz tak patrze, że chyba to co mi się