Aktywne Wpisy
MLeko29 +45
Chuop co od miesiąca robi pompki i się podciąga i czuje się szeroki jak An-225 Mrija, ale w sumie w lustrze nie widać żadnych zmian.
Pewnie zła dieta i słabe geny.
Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pewnie zła dieta i słabe geny.
Ale ja nie przegryw. Ja się łatwo nie poddam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
DFWAFDS +24
#przegryw tak, jestem alkoholikiem. Czy żałuję? W #!$%@? żałuję. Czy kogoś krzywdzę? Tak, siebie. Dlaczego nie chce z tego wyjść? No bo nie potrafię... Że ja ciota? Udowodnię że nie jestem! Jak to udowodnię? Zapisze się na terapię i #!$%@? Ci do tego #alkoholizm
traf za to na #czarnolisto
#mojemirkotakiepiekne #mirko
napisz obrzydliwemu, cynicznemu, skarlałemu, niemoralnemu, patologicznemu lewakowi, że jest obrzydliwym, cynicznym, skarlałym, niemoralnym, patologicznym lewakiem i traf za to na czarną listę... ech
@Wruszbita_Maciej: Gorzej. Na elektrodzie przynajmniej nie odpisują z przekleństwami zanim wrzucą Ci bana :D
@M4lutki: Poszedłeś się popłakać kolegom z wykopu? Ż A L.
Aaa, jeszcze wkleję to zdjęcie, żeby każdy mógł zobaczyć jak głupią prośbą była ta o jego podpisywanie :)
@biczplis: trafiłeś prosto w moje serce, ale chyba masz rację, pewnie dlatego nie mogę znaleźć pracy jako kopacz rowów, bo nikt nie powierz mi takiego skomplikowanego narzędzia jakim jest łopata.
No chyba sobie kpisz! Godne pożałowania, to jednak było twoje zachowanie.
@flager: Taaak, teraz to ty trafiłeś prosto w moje serce. Rzeczywiście, pojęcia nie mam co to za samolot...Ale wiesz co wtedy robię? Klikam PPM i wybieram "szukaj tego obrazu w Google". I wtedy już wiem.
I znowu nie podpisałeś ( ͡° ʖ̯ ͡°)