Aktywne Wpisy
Caracas +101
Tak wyglądają promocje w cywilizowanych krajach.
Tak trzeba mówić o tym głośno. W Polsce w sklepach jest zdecydowanie drożej niż w Niemczech i to na każdym produkcie.
Cola: 4.68 PLN w Niemczech, 5.29 PLN w Polsce
Wino musujące Rotkappchen 10,53 PLN w Niemczech, 39.99 PLN w Polsce (internet), Lidl 42.99 PLN. Generalnie ceny win (tych samych) w Polskim Lidlu i Niemieckim to różnica rzędu nawet 40%...
Czekolada Milka 2.76 PLN w Niemczech,
Tak trzeba mówić o tym głośno. W Polsce w sklepach jest zdecydowanie drożej niż w Niemczech i to na każdym produkcie.
Cola: 4.68 PLN w Niemczech, 5.29 PLN w Polsce
Wino musujące Rotkappchen 10,53 PLN w Niemczech, 39.99 PLN w Polsce (internet), Lidl 42.99 PLN. Generalnie ceny win (tych samych) w Polskim Lidlu i Niemieckim to różnica rzędu nawet 40%...
Czekolada Milka 2.76 PLN w Niemczech,
spanko_mam +25
Sport totalnie nie imponuje kobietom. Trenuje gimnastyke od kilku lat i robie bardzo efektowne rzeczy, a żadna mnie o to nie zapyta, totalnie je nie interesuje moja pasja i cechy charakteru które pozwalają dojsc na wysoki poziom. Za to gdybym miał modne ciuchy i epatował kasą, to zaraz by były pytania co robie w życiu i ze chcą mnie poznać. P0lki to wiadomo kto
#przegryw #p0lka #tinder
#przegryw #p0lka #tinder
Lenovo :: G510H i5-4200M/8GB/1000/DVD-RW R7 M265, czy Laptop ASUS R510LD-XO269D X550 i5 8GB 500GB GF820M
Ewentualnie, coś lepszego w podobnym przedziale cenowym ~2000.
Pytanie dodatkowe: Czy w Asusach można dostać się do wiatraków, bez utraty gwarancji? Obecnie mam Lenovo G550 i tam można łatwo i sprawnie dostać się do wiatraków i je przeczyścić z kurzu. Słyszałem, że w Asusach trzeba jednak się pofatygować z tym do sklepu.