Wpis z mikrobloga

Tak sobie zajrzałem na tvnowską propagandę, patrzę artykuł o rosyjskich mediacjach przy okazji konfliktu o Górski Karabach. Pierdu, pierdu nic ciekawego. Schodzę do komentarzy. I co się ukazuje moim oczom? Komentarze, które prześcigają się w wyzywaniu Putina od hipokryty zaplusowane. Jedna osoba podjęła się próby analizy. Może niezbyt wybitna, średnio się zgadzam ale chociaż wykazała jakąś pracę intelektualną. bach minusy... wniosek: albo ciśniesz na Putina razem z nami albo #!$%@?...

Czym Ci ludzie różnią się od tych krzyczących, że kijowska junta morduje? Tak samo wyprane propagandowe łby, 90% pewnie nawet nie wiedziała przed przeczytaniem, że istnieje coś takiego jak Karabach (byłem, polecam, chcę wrócić).

#polityka #wojna #azerbejdzan #armenia #karabach #rosja #tvn24
  • 10
  • Odpowiedz
@Three_Dee: Dlaczego uważasz, że jestem kolegą Putina? W którym miejscu gloryfikuję działania Władka? W którym miejscu popieram działania Rosji na Zakaukaziu?

Ciekawi mnie skąd wyciągnąłeś taki wniosek.
  • Odpowiedz
@Three_Dee: i nadal stosujesz demagogię zamiast uzasadnić dlaczego wg Ciebie popieram Putina. Uzyskam odpowiedź czy po drodze jeszcze mnie obrazisz i pokażesz jaki jesteś maczo "ja nic nie muszę udowadniać"? No tak się składa, że przy intelektualnej dyskusji wypada odpowiednią argumentacją udowodnić swoją pozycję. Bez tego Twoja ocena ma wartość identyczną jak pana Henia po 3 piwie pod biedronką.
  • Odpowiedz
@Nero12: Zacznę od tego, że jeśli już próbujesz tu komentować jakąś "intelektualną pracę" jakiegoś anonimowego łosia, wypadałoby przy okazji zacytować.

Co do dyskusji, tym bardziej intelektualnej podobno, to tak jak w przypadku Henia spod Biedronki, tak i w tym nie mam czego argumentować.

Napisałeś wprost głupotę i tak jak w przypadku Henia mogę się z politowaniem uśmiechnąć i odwrócić na pięcie.
  • Odpowiedz
@Nero12: psychologia tłumu. Jeszcze kilka lat temu po wypadku pod smolenskiem rząd Tuska lizał jaja Putina jak to fajnie sie zachował, jak łzę uronił, jak współczół. A Miedwiediew- nawet wideło z polskimi napisami puscił... MAK zrobił śledztwo... He he.... Potem 2 lata propagandy w polskojezycznych mediac i masz to co widziałeś. A pochwal Putina zr dobry prezio i zaraz od szpionów ryskich zwyzywają. A mózgownicą nie ma komu ruszyć... Tv
  • Odpowiedz