Aktywne Wpisy
Hopsa +10
Czym mogę pozytywnie zaskoczyć chłopaka z którym się od jakiegoś czasu spotykam?
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Jakie cechy powinna mieć w dzisiejszych czasach dziewczyna z którą chce się być?
Staram się wymyślać jakieś fajne plany nawet na luźne randki, seks też staram się żeby był fajny i nie robię tego na siłę, próbuje jakoś pokazywać się za każdym razem w różnych innych stylówkach fajnych i ogólnie staram się pokazywać swoje zaangażowanie w relacje.
Nie pisze z
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mirki, co spełnia takie wymagania:
2+ GB ramu / do 13 cali / nie dotykowe / bez #windows8 / bez tendencji to głośnej pracy i przegrzewania się ?
(nie gram w gry, za to patrzę w jutuby i często używam worda / power pointa / adobe readera)
#kiciochpyta #yourguitarpyta
Komentarz usunięty przez autora
W mojej szkole nauczyciele mają netbooki samsunga (o wartości około 1300) do edziennika i one tak mulą, że nauczyciele wolą robić to na telefonach
od siebie polecę jakiegoś samsungowego ultrabooka ;) nawet na amd dają radę.
@yourguitar: http://allegro.pl/ultrabook-samsung-np535u3c-amd-a6-4455m-8gb-500gb-i4485215441.html mam w domu dokładnie ten model, dorzucisz do niego jeszcze dysk ssd i naprawdę przyjemny sprzęcik ;) idzie nawet w fallouta pograć. klawiatura wygodna. tylko zwróć uwagę jak bateria stoi, bo lubią szybko padać jak źle używana.
używany Lenovo t420
@Defecator: Mogłam od razu do Ciebie uderzyć :v