Aktywne Wpisy

3x32 +4
Jako że groźby nuklearne Rosji ostatnio są zbywane śmiechem przez lekkoduchów, przewiduje niebawem użycie taktycznego, niewielkiego ładunku atomowego gdzieś na Ukrainie. Najprawdopodobniej w jakiegoś typu zgrupowanie ukraińskiego wojska w DRL lub pod Kharkivem. Ale się fajniaki zdziwią, że taktyczna broń jądrowa została użyta. Pytanie co zrobi zachód? I co zrobią chińczycy którym nie w smak taki rozwój wypadków? #wojna #ukraina

Ranger +1
Jak oduczyć miesięcznego bombelka, że jedyna pozycja, w której się nie płacze to mając go na rękach stojąc lub chodząc? Był normalny, ale coś mu się pomieszało w głowie.
#dzieci #tatacontent
#dzieci #tatacontent

Ludzie z #mirkoelektronika wybaczcie za te ostrzejsze kawałki, ale z @WenerycznaPrzygoda postanowiliśmy troszku tu szybszego tempa nadać, coby nie zasnęły mirki prawilne.
#darkstep #crossbreed #gabber
Posłuchaj końcówkę, nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie na słuchawkach ta płynna zamiana kanałów z lewego na prawy i odwrotnie nieźle wierci w uszach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety, ale odsłuch mam na głośnikach, więc nie mogę dać na fulla, bo sąsiedzi dostaliby #!$%@? :-D Ale i tak jest już głośno i czuć motz!
@nomoreregrets: pewno, że pamięta :)
@nomoreregrets: ++ za kawałek, jej, jak ja dawno nie słuchałam tego, aż wstyd :/