Aktywne Wpisy
PrawaRenka +21
#przegryw
Jaki okres z edukacji hopy najgorzej i najlepiej wspominają?
Dla mnie najgorsze były lata 1-3 w podstawówce. Agresywne, bestialskie nauczycielki, które potrafiły cię zjechać jak najgorszą szmatę na forum klasy+ silna fobia społeczna w efekcie czego przez te lata nie miałem żadnych kolegów, sam jak palec cały czas. Całym sercem nienawidziłem tam chodzić.
A najlepsze 5-6 też podstawówki, wtedy miałem aż 3 mało dynamicznych kolegów z którymi czułem się swobodnie, tak
Jaki okres z edukacji hopy najgorzej i najlepiej wspominają?
Dla mnie najgorsze były lata 1-3 w podstawówce. Agresywne, bestialskie nauczycielki, które potrafiły cię zjechać jak najgorszą szmatę na forum klasy+ silna fobia społeczna w efekcie czego przez te lata nie miałem żadnych kolegów, sam jak palec cały czas. Całym sercem nienawidziłem tam chodzić.
A najlepsze 5-6 też podstawówki, wtedy miałem aż 3 mało dynamicznych kolegów z którymi czułem się swobodnie, tak
grett +39
W dobie wojny cyber w dobie myśliwców i bombowców najnowszej generacji, w dobie termowizji, w dobie precyzyjnych rakiet. Druga armia świata prowadzi od roku wojnę pozycyjną z jednym z biedniejszych krajów Europy. Coś tu nie gra.
#ukraina
#ukraina
-wskrzeszenie dinozaura
-uratowanie Tuska przed wypadkiem samochodowym
#dinozaury #tusk #pytanie
No dobra, to w takim razie dinozaur pojawiłby się w sejmie, co wtedy byście wybrali?
Komentarz usunięty przez autora