Wpis z mikrobloga

@krefi10: Tak jest :D Mniejsza oferta niz online, ale w naziemnym buku przynajmniej jak wygram, to odkladam troche hajsu, a gra online czesto konczyla sie bankrutem xD
@eurphie: Taka do wygrywania pieniedzy :D Wyglada jak bankomant, tyle, ze masz touch screen, a tam cala oferte. Mozna grac na zywo, sprawdzic czy wszedl kupon i automatycznie uzyc czesci srodkow, zeby je znowu postawic itd. Mozna wplacic srodki z karty albo bilonem/banknotami. Pokazuje tez podstawowe statystyki danych wydarzen (ostatnie kilka meczow, bezposrednie pojedynki, nawierzchnie przy tenisie itd itd). Wiem, ze w Paddy Power tez sa takie i mozna zamknac kupon
@eurphie: Na razie zostawie, moze nie bedzie po co jutro isc i zamykac bo cala reszta nie wejdzie xD Wiem, ze w Paddy Power mozna zamknac zaklad, ale w Ladbrokes gdzie stawialem, chyba nie
@eurphie: Wiesz, to jest dobre jak grasz czesciej niz okazjonalnie, ale tez nie caly czas. Nie masz kasy uziemionej u buka, nie czekasz na przelewy, nie wyrabiasz zadnych kart do skrilla itd
A nie wiem, kiedys wyplacalem ponad £1000 i od reki - jak googlowalem, zeby sprawdzic ile mozna wyplacic kolesie wyplacali i wiecej. Podejrzewam, ze zalezy tez od pory dnia