Wpis z mikrobloga

@xvovx: Jeżeli milion ludzi nie będzie miało #!$%@? jak Ty, to rocznie zus zbiednieje o ok. 120 mln zł. Przy założeniu że ich 3% to 10zł. Faktycznie szkoda czasu, na wybory też nie idę, mój głos nic nie znaczy.
  • Odpowiedz
@tamto-to-tamto: ja wcale nie mam #!$%@?, tylko stwierdzam zgodnie z prawdą, że wybór jest pozorny. Albo inaczej mówiąc, bez względu na to co się wybierze koniec końców zostanie się w ciemnej dupie. A jeśli ty myślisz, że wybierając OFE pokazujesz fucka rządowi, to przypomnę ci tylko co się stało ze 150 mld złotych, które ludzie mieli na kontach w OFE. Jeśli myślisz, że rząd "w razie wyższej konieczności" nie sięgnie
  • Odpowiedz
@tamto-to-tamto: ZUS zbiednieje a jego strata zostanie załatana z podatków, które miały iść na drogi szpitale itd. Ale dzięki temu zagraniczne koncerny stojące za pte ukradną jeszcze więcej kasy Polakom bo 14 miliardów to za mało. Bardzo mądra decyzja wykopku, pomagaj generować pte jeszcze większy dług publiczny i pozwalaj się okradać.
  • Odpowiedz
@xvovx: Masz racje z tym fuckiem, następnym razem pokażę go przy urnie. Faktycznie jestem naiwny, zawsze mi się wydaje że już nie ma nic do rozkradania, a potem ktoś upaństwawia moje oszczędności. Może zanim nastapi to drugi raz, coś się tu zmieni(znów naiwność), i będe miał te swoje 3%, nie jako obietnice.

@Dect taka sytuacja, Tusk ma 2zł, jest głodny. Może kupić:

a) pół chleba
  • Odpowiedz