Wpis z mikrobloga

@pinczerus: po co na wypokowym? Github jest za darmo. Poza tym

jakieś

to chyba nie jest dobra opcja xD Musi być jakiś wypokowy Linus Torvalds który będzie przeglądał commity i je merdżował do głównej gałęzi. Że nie wspomnę o tym, że ktoś ogarnięty w C# musi zacząć w ogóle cokolwiek robić bo ja póki co umiem zbudować appkę z kafelkiem odtwarzającym dźwięk.
@magnes125: @krl_krl: @krl_krl: @pinczerus: A może to jest tak, że skoro nie ma porządnej appki na WP to mało kto na tym systemie wbija na wykop? A skoro wbija mało to nie dziwota, że iOS przewyższa nas liczebnością. No i potem można wyciągać takie wnioski.

Póki appka WP będzie mi śmigać na telefonie to będę z niej korzystał (mimo, że potrafi zirytować), ale przydałoby się przepisanie jej od
@pshemeq: Fakt też jest taki, że o tych statystykach wbijania na stronę przez użytkowników na poszczególnych systemach pisano tuż przed zmianami, kiedy wersja mobilna wykopu była nieużywalna. Podejrzewam, że aktualnie ten stan nieco się zmienił na korzyść wp. Bo:

1. aplikacja jest na obecnym etapie ciężka w użyciu. Problemy z logowaniem, mikroblogiem, poglądem osób plusujących, niewielką ilością opcji. I tak dalej.

2. większość osób przegląda teraz wykop przez przeglądarkę.
@pshemeq: W kwestii aplikacji wypowiadał się tylko maciej. Czyli nic aktualnego i nic oficjalnego. Tak jak już pisałam kilkukrotnie, po to wprowadzono wersję responsywną, żeby można było wygodnie przeglądać wykop na urządzeniach mobilnych i to powinno wystarczyć. Naprawdę, osobiście twierdzę, że administracja absolutnie już na windows phone nie pochyli.
@magnes125: Domyślam się, że raczej nie mamy się czego spodziewać odnośnie wersji na WP. Jednak jeśli istnieją apki na Andka i iOS to wypuszczenie jeszcze jednej na WP nie powinno sprawiać, aż tak wielkiego problemu. Zwłaszcza, że jeśli appka bazowałaby na standardowym UI jakie daje windows byłaby po prostu 'śliczna', a dostęp do funkcji łatwy i przyjemny. Niestety, mimo coraz lepszej wersji mobilnej www wykopu nie zaimplementują np. niezależnego systemu powiadomień.