Aktywne Wpisy
W związku z dużym zainteresowaniem i wieloma prośbami pod moim dzisiejszym wpisem xD kontynuuję temat pewnej wesołej grupy na FB o związkach mieszanych.
Subiektywny wybór wypowiedzi hipergamicznych p0lek. Zapraszam do nitki 🧵👇🤡🧕👇🧵
#logikaniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow #facebookcontent #p0lka #bekazpodludzi #mokebiary
Subiektywny wybór wypowiedzi hipergamicznych p0lek. Zapraszam do nitki 🧵👇🤡🧕👇🧵
#logikaniebieskichpaskow #bekazrozowychpaskow #facebookcontent #p0lka #bekazpodludzi #mokebiary
TwojHimars +146
Pierwszy raz widzę by ktoś inteligentny i wykształcony - lekarz medycyny, publicznie i ostentacyjnie spuścił swój dyplom w kiblu xD
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
#bekazlewactwa #bekazpodludzi
Zachęcająca jest dość niska cena i jakieś tam możliwości, ale nie wiem jak jest z trwałością tego. Do jakichkolwiek opinii w google ciężko jest się dostać.
#laptop #laptopy #chlodzenielaptopa #podkladkichlodzace
Komentarz usunięty przez autora
A jak z chłodzeniem laptopa? U mnie jest ten problem, że heat pipe nie odprowadza całego ciepła do radiatora, tylko przez płytę główną do obudowy i do klawiatury i głównie o to miejsce pod laptopem mi chodzi, bo skubaniec po jakimś czasie się
2800 ram, smigaja wystarczająco aby komputer był chłodniejsze niż zwykle. Są ciche i to chyba tyle?
Polecam firmę, zamawiałam 3, wysłali 4. Napisałam, czy to nieporozumienie, odpisali, że mają w zniszczonych pudełkach i się nie nadają na sprzedaż, więc dołączyli do paczki :)