Wpis z mikrobloga

@Wyrewolwerowanyrewolwer: zamówiłam w tym tygodniu, tu chodziło o pierwszą lepszą na upały, zapłaciłam 8zl ;D plastik miękki i wyginalny, ale ładnie trzyma kompa i chłodzi. Święci na niebiesko ;D ale myślę, że niedługo wytrzyma ;) jeśli chodzi o jakieś bardziej wytrzymały i zaawansowany model to sprobowalabym ;)
@dzoli: No te co podałem to w okolicach 15zł kosztują. Jak się rozwali to niby nie będzie szkoda, ale jednak fajnie byłoby gdyby z 1.5 roku wytrzymała :P

A jak z chłodzeniem laptopa? U mnie jest ten problem, że heat pipe nie odprowadza całego ciepła do radiatora, tylko przez płytę główną do obudowy i do klawiatury i głównie o to miejsce pod laptopem mi chodzi, bo skubaniec po jakimś czasie się
@Wyrewolwerowanyrewolwer: zdziwiłam się trochę, bo chłodzi. Zwykle klawiaturę miałam dość ciepła, a wylot mam po lewej a teraz tylko ciepło w okolicy wylotu, wiec nieźle :) czyli to jednak działa :) a jeszcze co do wytrzymałości.. Myślę że to w dużym stopniu kwestia traktowania, tzn ja przy kocie który lubi siedzieć na pokrywie kompa chowam go na półkę pod stół żeby nie siadał j podkładkę tez tam daje :)