Aktywne Wpisy

Helonzy +87
Zrobiłem ostatnio 1000 km samochodem i tylko jeden kierowca zamrugał światłami siedząc mi na dupie - zgadnijcie jakiej marki był gruz/samochód ;)
źródło: kierowcy-bmw-gdy-wlecze-sie-przed-nimi-wahadlowiec-26000-km-h-mruga-dlugimi
Pobierz
m4rio +44
To że wykop wspiera te androidowe emotki to największy downgrade XXIw.

Jestem członkiem grupy FOE, nasza strona: FOE jakiś czas temu forum jeszcze było na Agorze i tworzyło w miarę spójną całość, teraz przeszliśmy na phpBB i jak widać wygląda to po prostu #!$%@? :| Okropnie i brzydko że się patrzeć nie da.
A padło na phpBB ze względu, że tylko na niego dało się przenieść bazę danych użytkowników, cała reszta z poprzedniego forum poszła się #!$%@?ć.
Myślałem o zrobieniu nowej strony wraz z forum, który było by po prostu jednolite i estetyczne.
Chciał bym coś tworzyć w stylu ArmaCoopCorps jest ładne estetyczne i w pełni funkcjonalne.
I teraz haczyk polega na tym, aby wszystko było darmowe :) Czy da się zrobić jakąś spójną całość z wykorzystaniem phpBB? A portal zrobić w wordpressie czy joomli?
Gdzie znaleźć style które tworzyły by całość?
A może jednak zrezygnować z phpBB na rzecz czegoś innego? Tylko czego? Ładne forum które mi się podoba to Szosa.org ale jest zbudowana na płatnym IP.Board 3.4.5
Przy przeniesieniu forum zależało by mi na zachowania bazy użytkowników, posty mogły by się ewentualnie pójść #!$%@?ć jeśli była by taka potrzeba.
A może nie ma takiej potrzeby i na phpBB da sie zrobić coś funkcjonalnego?
Co myślicie o tym całym wywodzie? Da się coś z tym zrobić? Podrzuccie jakieś przydatne linki.
Ja tym się nie zajmowałem, tylko znajomy.
VanillaForum jest całkiem sympatyczna, ale nie wiem czy będzie wszystko co potrzebujesz.