Aktywne Wpisy
Ciumciurumcium +577
#famemma dla plusujących wysyłam link do lestlima
wykop +45
Dzień dobry, Wykopie!
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
W dzisiejszym #wykopchangelog przygotowaliśmy dla Was kolejne poprawki! Tym razem są to:
1. Przy tworzeniu znaleziska pojawiał się problem z długimi linkami - gdy url był za długi, dodanie go na Wykop stawało się niemożliwe. Rozwiązaliśmy już ten problem, obecnie można dodać również i dłuższe linki. Pod warunkiem, że nie przekraczają 255 znaków. Będzie nam miło jeśli dacie nam znać czy jest lepiej? (ツ)
2. Testerzy aplikacji #
Co polecacie? Budżet ~150zł. Co i gdzie zamówić? Ma ktoś własny sklep i chce zarobić? ( ͡º ͜ʖ͡º) Najlepiej #warszawa i okolice, ale to nie jest jakiś straszny wymóg.
@labla: Patrzyłem że ludzie polecali sztukować. Poczekam, może ktoś odpisze. Słyszałem że któryś z mirków prowadzi sklep @SScherzo pamietasz kto?
Sam poleciłbym ci taki zestaw: https://www.e-dym.pl/E-papierosy_ZESTAWY/13518-2x_e-papieros_Vision_1300_VV_Spinner_BDC_-_upgrade.html
@Mam_Glupi_Nick: Jakbyś miał jakąś propozycję to chętnie bym coś u Ciebie kupił, nawet jeżeli wyszłoby jakoś drożej. Warto swoich wspierać :0
baterie vision spinner są spoko. clearomizery to zależy czy mają być tańsze i trochę mniej wygodne (np. cc mini) czy lepsze i droższe (z dolną grzałką - ja mam davide mini)
Mam taki zestawik i bardzo polecam. Aa i kup ładowarkę Vision a nie Joytech bo na tych od Joytecha baterie trzeba bardzo często ładować na 2 razy.
Ja kupowałem na E-dym.pl. Zestaw ten polecił mi kiedyś MamGlupiNick