Wpis z mikrobloga

@LaTuaOmbra: Na wiosce przeważnie spędzałem czas (shwedt) więc może w dużych miastach jest inaczej. Co nie zmienia faktu, że to burackie zachowanie. Tak ciężko poczekać te ~ 20 minut? To coś jak z epapierosem
  • Odpowiedz
@CreativePL: Burackie byłoby raczej wtrącanie się w czyjąś dietę, nie sądzisz? :) Nie chcę Cię obrazić, po prostu tutaj to jak picie wody mineralnej. Czemu każesz komuś robić coś co Tobie się podoba? :)
  • Odpowiedz
@LaTuaOmbra: a ja się zgadzam z @CreativePL, uważam że ogólnie #!$%@? śmierdzących rzeczy czy picie piwa jest niekulturalne w tramwaju, jest upał, tłok, a jakiś janusz musi otworzyć argusa bo nie wytrzyma, to nic że #!$%@? tak że się niedobrze robi
  • Odpowiedz
@CreativePL: Ostatnio koleżanka (znajoma może raczej) stwierdziła że noszenie przez facetów krótkich spodenek/szortów to wieśniactwo i niedopuszczalne buractwo. Równie logiczne :D Ale nie mam zamiaru Ci próbować wmawiać swojego zdania :)
  • Odpowiedz
@CreativePL: no i co z tego ze pije piwo? Jest alkoholikiem i caly dzien na to czekał. To juz choroba. Ty wytrzymasz caly dzienbez neta? W pracy nie marnujesz czasu na wypok? Jakbys nie mogl wytrzymac do 15 czy o ktorej konczysz... ja tez czasem jezdze autobusem i zdazylo sie pic zimny browar kiedy temperatura w autobusie wynosila powyzej 30. Nie ma okiennie ma klimy to jest browar
  • Odpowiedz
@LaTuaOmbra: Gdyby to wyglądało tak, że jest chłodno, luźno i ktoś sobie pije piwo (najlepiej jakieś normalne a nie śmierdzące najtańsze z marketu) to ok - niech sobie pije, nic mi do tego. No ale w takich warunkach janusz pijący browara na schodach to dla mnie zbyt wiele.
  • Odpowiedz
@CreativePL: A co to za różnica czy piwo czy Frugo?

@eezee: bo piwo niekoniecznie ma dobry zapach.

To moze niech tez pała papierosy w komunikacji. Niech wpierdzielaja czosnek itd.

No sa pewne rzeczy z którymi trzeba sie dostosować bo moze to komuś przeszkadzać. I nie to, ze pije piwo. Tylko ze to piwo czuć.
  • Odpowiedz
@CreativePL: Jakiś czas temu jechałem trolejbusem w #lublin i JEBUT kierowca testuje hamulce, czy tam inne hamowanie awaryjne.

Tak z 10 osób jechało w tym trollu i się oglądają na kierowce co ten odwala, ostre hamowania na pustej dwupasmowej drodze po środku pola (majdanek). A ten wychodzi z kabiny, podchodzi do typa i każe mu grzecznie wypi.. z autobusu, bo otworzył sobie piwo.

• Odpowiedz