Aktywne Wpisy
Wrrronika +16
Napisz komentarz a odpowiem Ci pasywno-agresywnym komplementem
#zabawa #gra #bawsiezwykopem #poniedzialek
#zabawa #gra #bawsiezwykopem #poniedzialek
oskar_oskarewicz +53
Kilka dni temu normictwo spruło się do mnie, bo powiedziałem, że subskrybowanie #netflix jest dla mnie bez sensu.
Dalej podtrzymuję swoje zdanie i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby płacić tej korporacji za produkowanie takich głupot jak np. film o czarnej kleopatrze xdd.
#bekazlewactwa
Dalej podtrzymuję swoje zdanie i zastanawiam się co trzeba mieć w głowie, żeby płacić tej korporacji za produkowanie takich głupot jak np. film o czarnej kleopatrze xdd.
#bekazlewactwa
dobry wybór mirki?
generalnie: gierki, jakieś filmy, praca, studia programowanie takie cele. chce postawić bardziej na mobilność niż stacjonarke.
chociaz z tym ze względu na baterie może być cięzko. Chyba że macie coś ciekawego do ~ 4 tyś z dobrą baterią i podzespołami.
#laptop #laptopy #it
Bardzo dużo ludzi kupuje y510... patrząc tylko na parametry.
Ten laptop to najgorzej wykonany lenovo jakiego miałem w rękach. Dodatkowo przy SLI mogą wystąpić "śmieszne" problemy w grach. Gładzik i klawiatura to tragedia, głośniki siadają na potęgę, strasznie się grzeje i szybko pada na baterii...
Za 4k możesz kupić np. E540. Potwór graficzny to to nie jest (GF 740m), ale podziała dłużej niż do końca gwarancji.
Jeśli nie
E540 ma moja dziewczyna i polecam ten model z czystym sumieniem :)
http://www.x-kom.pl/p/175766-dysk-ssd-crucial-240gb-2-5-sata-ssd-m500-7mm.html
jak kupisz w jednym sklepie to montaż masz gratis i brak kłopotów przy ewentualnym reklamowaniu.