Wpis z mikrobloga

@Alver: Idiota z ciebie zatem :D (bez obrazy) Sory, w dupie mam ze zaczynasz prace o 7, ja moglem skonczyc o 8:00,moge dopiero co wejsc do biura i miec milion innych spraw na glowie jak sekretarke,sprawy bierzące a nie ciebie na lini z mega oferta #!$%@? kredytu,ogarnijcie sie tam bo z podejsciem czysto zarobkowym bez zrozumienia klienta gowno zarobisz ,co najwyzej jak sie dodzwonisz to zjebke.Sorki, nei ma przebacz.
@Angrist: dokładnie 2 dni temu dzwonił klient dokładnie o 21:21 i się pyta czy nie za późno, ale jak coś to skompletował dokumenty. Jakby nie mógł wysłać sms'a ; ... ;

@koc_grzewczy: ja też dzwonię po 9tej, ale pytam czy nie przeszkadzam, czy zadzwonić później, albo po prostu ponawiam telefon po powiedzmy 2 godzinach (a nie co poniektórzy co 20 minut...)

@Alver: dział techniczny - mają zmiany przez całe
@koc_grzewczy: dobrze, nie chcesz kredytu. Ale może mogę zaproponować Ci konsolidację, abyś mógł płacić mniej? Nie jesteś zainteresowany? To może debet w koncie, on jest za darmo, a może kiedyś Ci się przyda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@koc_grzewczy: Przykro mi ale skoro biura są otwarte od 8 to od 9 dzwonię bo firm mam do obdzwonienia 50 plus umówione spotkania. I bynajmniej nie oferuję kredytu, a podejście indywidualne do klienta mam bo klient to konkretny target. Ja mam jeden konkretny produkt i daje firmie możliwość spotkania się i rozmowy indywidualnej. Najczęściej mój telefon jest zaproszeniem do rozmowy. I naprawdę gówno mnie obchodzi że ktoś ma milion spraw na
@Alver: No i widzisz "gowno mnie obchodzi ze ktos ma milion spraw na glowie..." i to nie cały dzien ale rano,cos slabo cie przeszkolili skoro podchodzisz ze cie to gowno obchodzi.Zmienisz podejscie to pewnie lepiej ci w pracy sie bedzie ukladac.Tego ci zycze.EOT
btw,zablokowalem im dostep do mojego numeru telefonu,niech dzwonia skoro ich gowno obchodzi to ze ktos rano moze nie miec dla nich czasu i ze to ONI maja sie dostosowac do przyjetego rytmu dnia klienta a nie odwrotnie.
@koc_grzewczy: To było nawiązanie do Twojego że masz w dupie że zaczynają pracę o 7. Chciałem pokazać jak bardzo to jest zakorzenione w Tobie i wgl w Polakach. Brak empatii i cebulactwo. Przykro mi ale oni nie mogą siedzieć od 8 do 11 i pić kawę zamiast dzwonić. A jeśli chodzi o mnie to z doświadczenia wiem, że dzwonienie od 9 ma największy sens bo ludzie pracujący zazwyczaj są już po
@koc_grzewczy: Chce tylko zaznaczyć, że nie jestem takim sprzedawcą więc porównywanie mnie z ofertami z banku to trochę co innego. Ja dzwonię w zupełnie innym kontekście :D Swoją drogą czym się zajmujesz? Może do Ciebie zadzwonię jutro z rana (tak wiem że sobota, żarcik taki).