Aktywne Wpisy

Wrrronika +1346
MIREK TY GNOJU, 3 OSOBY POD PACZKOMATEM STAŁY RAZEM ZE MNĄ XDDD
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?
#wykopaka
Wstyd mi na osiedlu robisz, sąsiada spotkałam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zemsta za innego Mireczka, który musiał się przyznać do posiadania konta na Wykopie?
źródło: 1000008544
Pobierz
gymw8nhnzd +55
Mikołaju… napisałem ze chodzę na siłownię i rozumiem że stąd skyry (niby jest zimno na dworze, ale trochę ryzykowne wysyłać nabiał…), kreatyna i białko ale no wybacz otwarta paczka bo “kupiłem niedawno, paczka tylko otwarta na spróbowanie, ale mi smak nie podszedł i nie ma co marnować” to dla mnie żadne wytłumaczenie… napisałem też że lubię dobre w----y a tym to co najwyżej rury mogę przeczyścić… przysmaki dla kota spoko, może powinienem
źródło: IMG_6103
Pobierz

U mnie TP-Link WDR4300 z customowymi LEDami, anteny DeLong i OpenWRT na pokładzie
#sieci #kuccontent #openwrt
źródło: comment_zD1UELJAqTiAM5IAzFQiJTsr7GYjchtG.jpg
Pobierz@kopek: MIMO diversity, 3 kanały dla 5Ghz dające razem symetryczną przepustowość 450MBps
Bardzo fajny, cały dom w wifi. Cały ogródek tak samo.
źródło: comment_ZzsIpef2auTFF3Gggg65QBshzgldVSLJ.jpg
Pobierzźródło: comment_awgeaBMu5FemIlESdB3ANQhK9UxRKWVW.jpg
Pobierz@pasiaty: Jak rozszerzasz sobie sygnał? WDS czy kabel ciągniesz?
Ogólnie bardzo dobrze, kompiluje jak szatan, ale ten wiatrak -_-. Gdybym miał go używać jako steamboxa to byłby gorszy niż stary X360
Zmieniłem jedną antenkę ze standardu 5 na 7 albo 9 dbi i jest spoko.
Na stacjonarke tak fajnie poprowadzilem ze nawet nie moge go znapezc bez rozgrzebywania.
źródło: comment_4MVLESKckykbcxOn5hDmBDW1DrABD5vG.jpg
Pobierzźródło: comment_RMyZ1AJOOk5jKA3jxhAQIiUg1hLCqc4O.jpg
Pobierz