Wpis z mikrobloga

KTO DOJECHAŁ W KOŃCU STOPEM NA PROM [2009km w 2,5 dnia], OSTATECZNIE PODPISAŁ UMOWĘ O PRACĘ, W 2 MIESIĄCE ZAROBI TYLE, ŻE WYSTARCZY MU NA UTRZYMANIE SIĘ PRZEZ ROK W POLSCE, WYNAJMUJE POKÓJ W SAMYM CENTRUM WYSPY ZA ŚMIESZNE PIENIĄDZE, PRACUJE PRZY NAJPIĘKNIEJSZEJ PLAŻY Z ZAJEBISTYMI KLIFAMI DOOKOŁA, IDZIE SIĘ OPALAĆ BO MIESZKA 200M OD OCEANU, A NA ZEWNĄTRZ JEST 29 STOPNI?

1. JA

#autostop #wygryw #rideintothesun #jersey #piotszakstyle

A na autobus czekam tak:

(robione czajnikiem)
f.....h - KTO DOJECHAŁ W KOŃCU STOPEM NA PROM [2009km w 2,5 dnia], OSTATECZNIE PODPIS...

źródło: comment_rN9yGb5IXo0mHfgfSVDCY2vVDyGUulrg.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
@chilling: cichocicho :}!

@czteropak: przynajmniej nie siedzi w domu i zyskuje doswiadczenie.

@blackdkiwi: zapraszam :} Na wakacje gdzies wyruszasz? Czy zbierasz fundusze zeby zorze zobaczyc :}?

@mcmlxxll: jakos nie specjalnie gornych lotow - kelnerka. Ale tu nawet sprzatajac ulice i dostajac minimalna (ok 7ft/h) mozna niezle przyrobic.
  • Odpowiedz
@factoryoffaith: gratulacje, Jersey mnie jara, ciekawe miejsce na mapie Europy - połączenie tego czego mógłbym wymagać od państwa do mieszkania (ale wszystkiego nie ma tak btw.). Jak wrażenia, byłaś kiedyś, jak załatwiałaś pracę? Pisz na bieżąco swoje wrażenia, jakiś tag?
  • Odpowiedz
@maciejbo1: Jest świetnie. Dla mnie to też idealne miejsce. Niestety, polityka imigracyjna nie jest łaskawa dla nowych, ale jeśli ktoś jest odpowiednio zdeterminowany to osiągnie co chce.

Pracę załatwiałam tak samo jak #kaktuswnorwegii, ale trochę lepiej się przygotowałam (no, poza pieniędzmi - nie miałam nawet na prom powrotny :d]. Jeśli masz jakieś szczegółowe pytania - wal na PW.

@zepsutyzachod: jak można wyczytać z tagów - Radom.
  • Odpowiedz