Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +44
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
EpicElion +24
Dzień dobry, bierzcie po jednym miłego dnia.
takie pytanie:
BAGAŻ PODRĘCZNY
Każdy pasażer* może wnieść na pokład jedną torbę podręczną o wadze do 10 kg i maksymalnych wymiarach 55 x 40 x 20 cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35 x 20 x 20 cm.
Widzieliście może plecak o wymiarach 35 x 20 x 20 cm.?
@steemm: http://www.decathlon.pl/plecak-10-l-arpenaz-szaro-fioletowy-id_8207948.html
55x40x20 + 35x20x20 <= 10kg? Czy może 55x40x20 <= 10kg a 35x20x20 może sobie ważyć ile tam waży ;)?
Czy jak na lotnisku kupię np. wodę o wadze 0,5 kg to również muszę wliczyć to w te 10kg?