Wpis z mikrobloga

Niestety nowa piosenka #aoa będzie taka jak ostatnio. Czyli nie będą grały na instrumentach. To co FNC zrobiło z tą grupą bardzo mnie wnerwia. Nadal je lubię, ale nie podobają mi się ich nowe piosenki. Kiedyś nawet napisałem do nich list takim jestem fanem. Heh. Jedyne prawilne AOA to Get out, MOYA, Elvis, a nie Miniskirt czy Confused.

#kpop #koreanka
  • 8
@Krono: No ale jak tak patrzę to szaleństwa nie ma jeśli chodzi o wyświetlenia - to nie jest pierwszoligowy zespół? A tego typu zagrywki zawsze ściągały sporo publiki.

BTW widziałem kiedyś nagranie z koncertu Girl's Day. Nie wyobrażałem sobie że taka stuleja istnieje O.o bałbym się iść na koncert z taką widownią.
@gemellus: Pierwszoligowe to SNSD i 2NE1, a później jest reszta. Kiedyś chyba @Sergeant_Matt_Baker wrzucił ranking grup. Poszukaj. Takie zagrywki ściągają publikę, ale nie na długo. Ja je polubiłem za to, że były spoko. Piosenki miały na luzie no i grały na instrumentach. Jakbym teraz o nich usłyszał to bym nawet nie obejrzał MV.
@Krono: Podzielić to może lepiej można na III ligi, a nie że I i potem reszta ;P. Nie postawię AOA tam gdzie T-ara czy 4minute, Sistar jeżeli chodzi o popularność, zasięg etc = to nadal nie to samo.