Aktywne Wpisy
KosmicznyPaczek +752
Boski_Emil +773
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Rosa z Kremenarosa - Ursa Maior (American Wheat)
Space Sheep - Browar Podgórz (American Pale Ale)
Obydwa warte polecenia, chociaż Kosmiczna Owca moim zdaniem smaczniejsza. I aromat również przyjemniejszy.
I... Meine Hopfenweisse - Schneider (American Weizenbock)
@browarPL - polecałeś mi spróbować Weizenbocka, ale dalej nie trafiłam, więc skusiłam się w knajpie na takiego dziwaka. Przyznam, że początkowo miałam wątpliwości co do jego smaku, ale ostatecznie - warto było. Chociaż raczej jako ciekawostka, bo cena trochę wysoka - 18 zł we wrocławskiej Kontynuacji.
#ocenpiwo
Cena spora, ale skoro warto, to nie ma co żałować. Wszystko nowofalowe piłaś. I to 3 różne style.
Ale dziwię się, że zwykłego Weizenbocka nie możesz dostać. Ale piłaś wersję amerykańską, więc z zasady lepszą.
@browarPL: Co xD
Właśnie na Weizenbocka z Kormorana @gaska: nie może trafić.
Sam osobiście lubię piwa wędzone, gdzie nowofalowy chmiel mi w ogóle nie pasuje. Belgijskie też chętnie piję.
No to pisz, że Tobie to bardziej smakuje, a nie że jest lepsze.