Aktywne Wpisy
Serrrek +71
Uważam że wszystkie nowe samochody rejestrowane w Polsce powinny mieć blokadę prędkości 150 km/h. Sprzedaż/posiadanie samochodu bez blokady powinny być legalne, ale zdjęcie blokady po uzyskaniu rejestracji powinno być przestępstwem.
Nie widzę żadnego powodu żeby można było rejestrować pojazd, który może jeździć szybciej niż prawo na to pozwala. Jeśli ktoś chce sobie kupić i jeździć po jakichś torach, to proszę bardzo. Na drogach publicznych nie ma miejsca na szybszą jazdę.
#motoryzacja
Nie widzę żadnego powodu żeby można było rejestrować pojazd, który może jeździć szybciej niż prawo na to pozwala. Jeśli ktoś chce sobie kupić i jeździć po jakichś torach, to proszę bardzo. Na drogach publicznych nie ma miejsca na szybszą jazdę.
#motoryzacja
Kagernak +197
Mentzen wyraźnie daje do zrozumienia, że Konfederacja jest faktyczną opcją prorosyjską. Forsować najbardziej korzystny dla Rosji scenariusz żyjąc w kraju, który jest obiektem ataków hybrydowych z jej strony i któremu średnio co tydzień grozi się nuklearnym holocaustem, no naprawdę godna pochwały postawa. Łatwo oddawać nie swoje. Po pierwszym rozbiorze zaborcy też czuli się usatysfakcjonowani i nas więcej nie ruszyli...
#ukraina #wojna #rosja #polityka #
#ukraina #wojna #rosja #polityka #
zmar w godzinach porannych u siebie w mieszkaniu. miał pewnie około 27-28 lat
przyczyny śmierci ustala sekcja z Włoch, jednak najprawdopodobniej chodzi o przedawkowanie rogali
na zawsze pozostaniesz w naszych sercach, śpij słodko aniołku
tak naprawdę to wykorzystuję MB jako pretekst do opowiedzenia wam historii
kiedyś, kiedy miałem ok. 9 lat umarła mieszkające pode mną dziewczynka-rówieśniczka
rodzice rozmawiali wtedy ze sobą i z sąsiadami i padło hasło, że będzie przeprowadzana sekcja zwłok i będą ustalali przyczynę śmierci
ale ja usłyszałem sekcja z Włoch i przez następne lata zawsze myślałem, że jak chce się ustalić przyczynę czyjejś śmierci, to do Polski jest ściągana ekipa ludzi z Włoch, którzy badają zwłoki xD
#lippaa
Kisnę xD
#informacjanieprawdziwa
wykop stworzyl Piotr Chmolowski @p_ch od którego go później kupił Tomasz Drożdżyński @t__d ktory długo był aktywny, a @m__b był na początku szaraczkiem ds. marketingu w internecie bodaj (i/lub związany z działem sprzedaży)