Wpis z mikrobloga

jaka w tym #!$%@? logika ? jeden z najlepiej ocenianych filmów swojego roku Drive leci teraz #!$%@? z poniedziału na wtorek ogladam to pewnie tylko ja i ze 3 inne osoby reszta spi rano do roboty.. ale mega hit puszczany w poniedziałek o 20.00 to #!$%@? jakis dzien niepodległosci albo inne gówno puszczane non stop od 10 lat dajcie mnie na prezesa tv bo inaczej to padnie dajcie mnie na stanowisko bo nie wytrzymie jak patrze na telewizor! #oswiadczenie #apel ##!$%@?
  • 15
@Shodan56: ja nie wiem... to chyba celowe działanie na wykonczenie tv wzgledem internetu.. no nie widze innego wytłumaczenia. Jak mozna byc tak głupim zeby takie filmy puszczac w takim czasie?@ a powtórki w najelpszym? na tvn w tym miesiacu w superkino bedzie laracroft x2 i inne gówno 10 lat temu znane... po co wydawac kase na nowe fimy jak puszczaja to o 23 w poniedziałek? a potem och jej ludzie piratuje
@Obserwator_z_ramienia_ONZ: nie, nie o to chodzi, po prostu krążą jakieś dwie wersje "muzyki" w filmie :D pierwszy raz obejrzałem z innym dzwiekiem w zwykłej jakości ale potem chciałem hd i muzyka w poszczególnych scenach była zupełnie inna, właśnie taka jak leci teraz na polsacie. Ostatecznie wywaliłem tą wersje hd bo ta pierwsza była 100x lepsza i zmieniała obraz całego filmu :D