Aktywne Wpisy
mefju1 +703
Drodzy wykopowicze.
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
W dniu 29.07.2024 w godzinach wieczornych (około 22) w moim mieście Sierpc (09-200) doszło do MORDERSTWA. Człowiek chory psychicznie (~39 lat) zadźgał mojego wujka zadając mu ponad 20 ran kłutych nożem. Sprawca był leczony psychiatrycznie, przebywał w ośrodku zapobiegania zachowaniom dyssocjalnym w Gostyninie. Ostatnio po wyjściu ze szpitala zaatakował nawet swojego ojca nożem, który mimo namowy komendanta o złożeniu pozwu o ubezwłasnowolnienie nie złożył od razu. Stanowił on zagrożenie dla
placebo_ +213
całą inbę o rzekome transkobiety mogę podsumować jednym obrazkiem. dla niektórych krótkie włosy to już równa się chłop XDD #paryz2024
MIEJSCE 5
Koncentracja na jednym tytule może zaowocować, nawet jeśli nie zdobędziemy platyny - o czym przekonałem się osobiście, grając w Transistor.
MIEJSCE 4
W podobnej sytuacji byłby @Nizki, który zajmował się głównie hackowaniem w Watch Dogs - byłby, ale dodatkowe punkty zebrał w Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition i zakończył tydzień miejsce wyżej.
MIEJSCE 3
Zabrakło mu jednak trochę do @Omka, który zdobył brąz - ten oto zawodnik oprócz Watch Dogs ma na koncie puchary z LEGO Pirates of the Caribbean The Video Game i FIFA 14.
MIEJSCE 2
Na drugiej pozycji zameldował się @nilhir, przebijając każdego zawodnika w zestawieniu pod względem ilości trofeów. Swoje "łupy wojenne" zebrał w DmC: Devil May Cry oraz Spec Ops: The Line.
MIEJSCE 1
Na szczycie tabeli, i to ze sporym zapasem, mamy #rozowypasek! @andziela zdystansowała przeciwników swoją platyną w Atelier Totori Plus: The Adventurer of Arland i trofeami w Muramasa Rebirth. Gratulujemy!
-------------------------
GRACZ MIESIĄCA - SIERPIEŃ '13: Liquid-Snake-PL
GRACZ MIESIĄCA - WRZESIEŃ '13: Veganik
GRACZ MIESIĄCA - PAŹDZIERNIK '13: Veganik
GRACZ MIESIĄCA - LISTOPAD '13: BrozYn88
GRACZ MIESIĄCA - GRUDZIEŃ '13: BrozYn88
GRACZ MIESIĄCA - STYCZEŃ '14: Brozyn88
GRACZ MIESIĄCA - LUTY '14: fejfah
GRACZ MIESIĄCA - MARZEC '14: BrozYn88
GRACZ MIESIĄCA - KWIECIEŃ '14: BrozYn88
GRACZ MIESIĄCA - MAJ '14: Radosz86
35 - Radosz86
17 - NilhiR
16 - Wukau
15 - jarbisek
13 - andziela
10 - ColekPL
8 - MartinessPL
7 - sewciuo & MartinezMarcin
6 - Nizki
5 - Memfis91 & Ziomano
4 - Ganek94 & ramirez19Polska & jannekk
3 - spiderfym
1 - skruczysyn88
Jak powstaje tabela? O 01:01 (UK), w poniedziałek, robię screenshota podsumowującego nasze zmagania. Tabela ulega zmianom z godziny na godzinę, ale to właśnie wtedy podsumowuję nasze tygodniowe boje.
Nie widzisz swojego PSN ID w zestawieniu? Załóż konto na TrueTrophies, wyślij mi zaproszenie do znajomych (ew. podaj jako reffera przy rejestracji - w ten sposób system automatycznie wyśle zaproszenie), a ja odwdzięczę się zaproszeniem do ligi. By trafić do tabeli należy mieć konto od 7+ dni.
Pamiętajcie zalogować się na TrueTrophies raz na jakiś czas!
Zalogowani uczestnicy mogą sprawdzić ligę pod tym adresem.
Spamlista:
@kjomputken @egocentryk @egocentryczka @Munchhausen @dzangyl @shichibukaii @KORraN @martin-marti @klinik96 @klik34 @jarbi @paniczklos @Brozyn @Krolowiec @Colek @Vegan @PanKara @acetone @Zakakaikane @Howkin @Masterczulki @memfis91 @desygnat @vervurax @Brylant @kostner @Nizki @loss @chogi @Grumens @Omka @Bimbeer @kermitsl @Wandsbeker @diwi @Wukau @CrossX @ADSSADFDFS @ReeGall @Fejfer @gopix @psposki @andziela @yacolek @Hajak @Dark @JazzBlurr @menmikimen @skruczysyn @Miton3 @wlochatyjoe @So_I_Scream @nilhir @cherryq @REMIR3X @Radosz86 @SpiderFYM @M4ks
#mirkoligaps3wyniki
Komentarz usunięty przez autora
@andziela: Są jakieś dowody, że to prawdziwy różowy pasek a nie "Andrzej, 40 lat" :P ?
@Zioman: mordy nie będzie :P tym bardziej z opuchlizną po braku zęba (później też nie :P)