Ile osób trafi teraz do mojego programu? To od was zależy. Jeżeli chcecie uzyskać prawdziwe szczere i trafne odpowiedzi zapraszam. Wruszbita Maciej do Waszej dyspozycji ( ͡°͜ʖ͡°)
@PyraPrzeznaczenia: No bardzo się cieszę że pyra do mnie zadzwoniła. Ooooo tu mamy bardzo ciekawy układ. Widzę drogę do innego świata. Jeże w mitologii ansteryckiej są oznaką innych światów i wędrują nocą do krainy przodków aby uzyskać pytanie na sens wszechświata
@Oszaty: No dobrze zobaczmy... Z tego co ja widzę to Pani ma problem ze stałym związkiem. Tutaj ja widzę takie wydłużenie czasowe i nie widzę powodzenia i sukcesu. Widzę że pani walczy ale nie widzę sukcesu.
@PatatajvonSkowyrny: Wiem wiem. Karty pokazują mi nagi miecz. Jeśli chodzi o to czy poznasz mistrza świata z brazylii to niestety muszę Cie rozczarować. Wisielec oznacza że prędzej zginiesz. A według kart Polska nie jest dłużej Chrystusem narodów. Tutaj ja widzę wydłużenie czasowe i przestój. Minie jeszcze wiele lat zanim będzie znowu tym samym
Żeby to nie był początek końca. Obiekt wczoraj: zestrzelono Obiekty 3 dziś z przed godziny: zestrzelono Nie były to kur** wa balony i nie jest to śmiesze.
#wrozzmaciejem
Komentarz usunięty przez autora