Aktywne Wpisy
Trabancik +40
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
josb515 +839
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
btw - masz avatara z pedałem?
@Adrian00 Ja slyszalem ze to jeszcze nie koniec, nawet podobno nabor na aktorow byl, takie info z twittera autora (?).
nie wiem z czego to jest, ale jak kiedyś kupiłem na allegro (sto lat temu) używaną nokię 3510i (technologia panie xD) to na telefonie były jakies paczki tapet, w tym między innymi ta, którą sobie ustawiłem. Pewnego razu dałem kumplowi zadzwonić, a ten jako ekspert od chińskich bajek popatrzył na mnie z politowaniem i stwierdził, że to z jakiegoś anime dla pedałów o pedałach. Smutłem
oby więcej takich anime