Wpis z mikrobloga

Może i lepiej by było jakby tęczowy wygrał, poziom homopropagandy i liczba gwałtów tak wypierdzieli, że przynajmniej większość konstytucyjną zbierze opozycja za 2 lata

W zamian trzeba tylko chronić swoje kobiety i auta mocniej

#wybory #4konserwy #konfederacja
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vigonath: „tylko”

Eh ja to mam obawy ze przez te dwa lata pozbawia nas jakichkolwiek instrumentów dzięki którym moglibyśmy sprzeciwiac sie rządom EPP w UE.

Ale moze dramatyzuję (oby, bo RT ma spora szanse na wygraną niestety ;/ )
  • Odpowiedz
@Vigonath: ale gwałty to za prawicy. To prawica lubi gwałcić.
PiS sporo ukrywał, ale sprawy z pedofilem kuchcińskim czy tym zboczeńcem z pisowskiego TVP, i tak wypłyneły. W konfederosji czy partii Korwina też były afery, o których kiedyś wspominała zajączkowska hernik.
  • Odpowiedz
@Vigonath:
Prezydent nie ma takiej władzy. Oczywiście wszystkie ustawy będzie klepał jak leci to wtedy tak. Ale myślę, że Trzaskowski jest po prostu cholernie nielubiany.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: dosyc słaby argument. Glownie dlatego ze pis teraz nie rzadzi wiec nawet prezydent z ich środowiska nie pomoze im juz nic schrzanić. Natomiast PO ze swoim prezydentem beda mogli wszystko.

Namiastke tego co oznacza prezydent i premier z tej samej partii juz mielismy.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: no to chyba dobrze ze bedzie im szkodzil w szkodzeniu nam?

Rządza tyle czasu i nic nie zrobili a Duda wbrew pozorom i bredniom tuska podpisal im ponad 150 ustaw a zablokował tylko 5 (tak, słownie:pięć) w tym jedna bardzo szkodliwą.
  • Odpowiedz