Wpis z mikrobloga

#realmadryt #marzenia
Jak ja bym chciał, żeby w przyszłym sezonie przyszli: LOOKMAN, FRIMPONG -> do szerokiej kadry idealni, TAA (już zaklepany) MIGUEL i obrońca np. TAH (za darmo) albo tego HUJSENA , TOP pomocnika np. WIRTZ, ale jeszcze ciekawą opcją mógłby być OSHIMEN, ale nie wiem na jakich zasadach on jest wypożyczony
Sprzedałbym Rodrygo i Czuameniego
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RAMBOnaBOSO: Frimpong to za Rodrygo? Realowi jest potrzebny przede wszystkim kolejny stoper i lewy wahadłowy, prawa strona jest już dobrze obsadzona. Tchou od lutego/marca jest najlepszym piłkarzem Realu, gdy grał w pomocy, to wyglądał świetnie. To nie jego wina, że przez wąską kadrę musi ciągle grać na stoperze, którym nie jest i nie potrafi tam grać. Dla mnie pierwsi drożsi do sprzedania to Rodrygo i Camavinga, o ile przyjdą satysfakcjonujące
  • Odpowiedz
@smialson: nie oglądałem nigdy Huijsena poza jedną połową w repce Hiszpanii, więc ciężko mi oceniać, ale eksperci z Twittera piszą, że zajebisty, więc nie mogą się mylić (o Khusanovie, który poszedł do City też pisali, żeby się licytować o niego za wszelką cenę xd). Saliba brzmi spoko, ale drogo, przygarnąłbym nawet Taha, bo jest tani, zna Xabiego i umie grać w trójce, czyli jest więcej niż jedna opcja. Alonso ponoć
  • Odpowiedz
@ObslugaRadomskiegoLotniska: Myślę, że Saliba jest celem na 2026 rok - teraz na bank nie przyjdzie (i sporo też zależy od tego czy przedłuży kontrakt z Arsenalem). Tah - nie, jakoś mnie nie przekonuje, pewnie skończy w Bayernie. A co do Frana, mógłby pójść do Bournemouth - podobno Iraola bardzo sobie go ceni. Miejsce się znajdzie, bo Kerkez niby idzie do Liverpoolu.
A co do Carrerasa - niby Real będzie chciał
  • Odpowiedz
  • 0
@ObslugaRadomskiegoLotniska:
Niekonicznie Frim za Rodrygo, może być to również Arda, chodzi o to, że wtedy byłaby rywalizacja i każdy dawałby z siebie maxa: Brahim, Arda czy Frimpong. Dla mnie rodrygo jest na sprzedaż - nic już nie wnosi do Realu, jakby się wypalił.
Co do Tchua to faktycznie na pomocy lepiej wyglądał, ale ja nadal nie mam co do niego przekonania...
Huisena też nie wiem szczerze mówiąc, jak gra, ale
  • Odpowiedz