@Skylarking: A Gowin to nie ten geniusz od pomyslu, żeby rodzice głosowali w imieniu dzieci? Więc jak chcesz głosować na kogoś kto nie jest socjalistą i nie jest oszołomem to Gowin nie jest najlepszym rozwiązaniem. O tym, że to tylko kolejna przybudówka PO jak Palikot nie wspomnę. Już lepiej chyba zagłosować na Partię Libertańką.
  • Odpowiedz
@RuskiHolmes: partię libertariańską* jeżeli już

do tego nie trzeba chyba tłumaczyć, że w PO jaki nawet w Twoich Ruchu są ludzie o wolnorynkowych poglądach, po prostu siedzą w tych partiach i nie mają takiego przebicia ze względu na ogólne podejście ich partii do tych kwestii, nie ma w dzisiejszych czasach już ludzi, którzy by mogli za wszelką cene walczyć o swoje ideały i nie oszukujmy się, większość jest w sejmie dla
  • Odpowiedz
@Skylarking: Gowin głosował za podwyżką podatków za co przepraszał jak się przefarbował na liberała. On się od Tuska sprzed lat różni tylko tym, że jest bardziej kontrowersyjny. Wiara w to, że naprawdę będzie forsował wolnorynkowe reformy i jego ewentualna władza będzie się różniła od Tuskowego i Kaczego populizmu to mrzonki.
  • Odpowiedz
@RuskiHolmes: z tego co ja wiem to on nie głosował nigdy(przynajmniej tak mówił) za podwyżką podatków

i jednak intuicja mi mówi, że w tym populizmie Gowina jest dużo prawdy i chęci jakichś zmian mimo wszystko

przecież on znowuż nie ma tak bardzo radykalnych poglądów by nie wierzyć w jego prawdomówność