1. Gonitwa myśli – szybkie zmiany tematu bez logicznego powiązania, chaotyczność w narracji. 2. Słowotok – mówienie zbyt szybko, nadmierna ilość słów, trudności z zakończeniem wypowiedzi. 3. Poczucie wielkości – skrajna pewność siebie, przekonanie o wyjątkowej misji („tylko ja mogę to zrobić”). 4. Euforia lub drażliwość – nadmiernie podwyższony nastrój lub łatwe wybuchy irytacji. 5. Brak spójności logicznej – wtrącanie przypadkowych słów lub zdań niezwiązanych z kontekstem. 6. Obietnice nierealne do spełnienia – oderwanie od rzeczywistości w przedstawianych planach i projektach. 7. Zwiększona energia – dynamiczne gestykulacje, nadmierne zaangażowanie w każdym wątku. 8. Zmiana emocji – szybkie przechodzenie od śmiechu do złości, brak stabilności nastroju. 9. Brak koncentracji – nieodpowiadanie na pytania wprost, uciekanie w dygresje. 10. Nadmierna pewność siebie – ignorowanie realnych ograniczeń, unikanie krytyki własnych pomysłów.
"W ramach manii (lub hipomanii) mogą wystąpić urojenia wielkościowe i prześladowcze. Osoba może wierzyć, że jest częścią ważnego planu, którego ktoś próbuje zniszczyć, lub że jest celem spisku."
@JackOfAllTrades: ty trollu! Ile ci zapłacili? Tak to wygląda, gościowi się wydaje, że wie lepiej o czym myśli Stanowski niż sam Stanowski. Te jego teksty, mówienie o sobie po nazwisku i wyszukiwanie spisków to wręcz schizofreniczne jest
1. Gonitwa myśli – szybkie zmiany tematu bez logicznego powiązania, chaotyczność w narracji.
2. Słowotok – mówienie zbyt szybko, nadmierna ilość słów, trudności z zakończeniem wypowiedzi.
3. Poczucie wielkości – skrajna pewność siebie, przekonanie o wyjątkowej misji („tylko ja mogę to zrobić”).
4. Euforia lub drażliwość – nadmiernie podwyższony nastrój lub łatwe wybuchy irytacji.
5. Brak spójności logicznej – wtrącanie przypadkowych słów lub zdań niezwiązanych z kontekstem.
6. Obietnice nierealne do spełnienia – oderwanie od rzeczywistości w przedstawianych planach i projektach.
7. Zwiększona energia – dynamiczne gestykulacje, nadmierne zaangażowanie w każdym wątku.
8. Zmiana emocji – szybkie przechodzenie od śmiechu do złości, brak stabilności nastroju.
9. Brak koncentracji – nieodpowiadanie na pytania wprost, uciekanie w dygresje.
10. Nadmierna pewność siebie – ignorowanie realnych ograniczeń, unikanie krytyki własnych pomysłów.
Zdjęcie oczywiście przypadkowe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wybory #kanalzero #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2025-03-27 o 22.42.23
Pobierz