Wpis z mikrobloga

@NieLubieZiemniakow: dwa lata grałem ale akurat przeszła mi faza na wow (mam takie fale). Jest pełno polskich gildii i gracze naprawdę chętnie pomagają. Poza tym wiele privów już przerobiłem i to zdecydowanie najlepszy serwer od czasu wow-scape'a, więc polecam ;)
@HamRadioOp: Chciałem wypróbować jakiś zagraniczny serwer ze względu na większą ilość graczy, do tego zależało mi na małym zabugowaniu i możliwości cieszenia się z gry bez płacenia (jeśli mam płacić za jakieś konto premium na piratach to wolę już dopłacić i iść na globala).

Jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony, cały czas ~1500 osób online i mało bugów, szkoda tylko że jedynie Cataclysm na nim śmiga bo wypróbowałbym Panadrię.

A dlaczego
@kiken: Polecisz może w takim razie coś lepszego? Traktowałem te dwie podane przez Ciebie rzeczy jako zło konieczne aby utrzymać serwer. Na itemki które można kupić nawet nie patrzę, a kolejki zdarzają mi się dość rzadko, jednak jeśli jest serwer bez tych ograniczeń to chętnie bym go przetestował
@kiken: Grałem swego czasu an Sunwellu, odszedłem bo poziom graczy tragicznie się pogorszył, chwilami czułem się jakbym grał w Tibię czy inne Margonem, na globalu non stop spam gimbazy i generalnie taki klimat... Ale może się to poprawiło, jak znudzi mi się molten to myślę że dam mu szansę.

Tak czy siak dzięki za propozycje!