@NieLubieZiemniakow: dwa lata grałem ale akurat przeszła mi faza na wow (mam takie fale). Jest pełno polskich gildii i gracze naprawdę chętnie pomagają. Poza tym wiele privów już przerobiłem i to zdecydowanie najlepszy serwer od czasu wow-scape'a, więc polecam ;)
@HamRadioOp: Chciałem wypróbować jakiś zagraniczny serwer ze względu na większą ilość graczy, do tego zależało mi na małym zabugowaniu i możliwości cieszenia się z gry bez płacenia (jeśli mam płacić za jakieś konto premium na piratach to wolę już dopłacić i iść na globala).
Jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony, cały czas ~1500 osób online i mało bugów, szkoda tylko że jedynie Cataclysm na nim śmiga bo wypróbowałbym Panadrię.
@Biune: Racja, na tą chwilę jest to mój TOP1. Też mam kilkumiesięczne fale przerywane półrocznymi przerwami :) Jeśli kiedyś wróci Ci faza to odezwij się, poraidujemy
@NieLubieZiemniakow: tragiczny serwer - kupowanie itemków + sztuczne kolejki żeby wyciągnąć od ludzi kasę na premium, nie sugeruj się licznikiem graczy na stronie
@kiken: Polecisz może w takim razie coś lepszego? Traktowałem te dwie podane przez Ciebie rzeczy jako zło konieczne aby utrzymać serwer. Na itemki które można kupić nawet nie patrzę, a kolejki zdarzają mi się dość rzadko, jednak jeśli jest serwer bez tych ograniczeń to chętnie bym go przetestował
@NieLubieZiemniakow: Jeżeli chodzi o Cata to lepszego raczej nie ma, chyba że http://monster-wow.com/ Natomiast jeśli chodzi o WotLK to na pewno jeden z najlepszych serwerów - polski Sunwell, zwykle 2k+ online, wieczorami 3k+ , a w tym roku padł nawet rekord 4k online.
@kiken: Grałem swego czasu an Sunwellu, odszedłem bo poziom graczy tragicznie się pogorszył, chwilami czułem się jakbym grał w Tibię czy inne Margonem, na globalu non stop spam gimbazy i generalnie taki klimat... Ale może się to poprawiło, jak znudzi mi się molten to myślę że dam mu szansę.
Dzisiaj, chwilę po 19 po długiej chorobie odeszła moja mama która opiekowałem się przez ostatnie 7 lat. Dzielnie znosiła trudny niepełnosprawności oraz ciężar choroby. Niech spoczywa w pokoju.
#wowcraft #worldofwarcraft #moltenwow
Jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony, cały czas ~1500 osób online i mało bugów, szkoda tylko że jedynie Cataclysm na nim śmiga bo wypróbowałbym Panadrię.
A dlaczego
Tak czy siak dzięki za propozycje!