@morsik: ;__________; o #!$%@? faktycznie, dzieki.
Ale tak jak juz mowilem dzisiaj nei mam nerwow do tych calych faq, dokumentacji mainow unixowych i innych #!$%@? rzeczy JAKI JESTEM #!$%@? TO MALO a jeszcze mi siedzi nad glowa program ten od semaforow i do wspoldzielenia pamieci a ja nawet nie wiem ocb prowadzocemu ;_;
CHCEUMRZEC.JPG
Aktywne Wpisy
nsfw
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Moze mi ktoś powiedzieć gdzie znajduje się plik konfiguracyjny Code::Blocks IDE zwany
w tym #!$%@? systemie? ;_; Szukam już pół godziny i dałem sobie spokój, nie ogarniam tego.
@morsik wołam bo Ty ogarniasz takie rzeczy.
# zmienna środowiskowa w której przechowywany jest katalog domowy użytkownika
$HOME
# tylda oznacza to samo co $HOME ale jest to rozwijane przez shell — a więc i nie wszędzie wspierane. Ale skrótowo tak się oznacza też katalog domowy
~
http://wiki.codeblocks.org/index.php?title=FAQ-Settings#Just_the_main_configuration
@morsik: Ale po co mi portable :P
Portable jest sekcję niżej. Link prowadzi do… jak kurde link mówi… „Just the main configuration”. A poniżej masz o portable.
Ale tak jak juz mowilem dzisiaj nei mam nerwow do tych calych faq, dokumentacji mainow unixowych i innych #!$%@? rzeczy JAKI JESTEM #!$%@? TO MALO a jeszcze mi siedzi nad glowa program ten od semaforow i do wspoldzielenia pamieci a ja nawet nie wiem ocb prowadzocemu ;_;
CHCEUMRZEC.JPG