@WulkanizatorOponMozgowych: co tu jest do kumania? Jesteś sobie takim smutnym typem fanboiem menela 207 i jako że Olo poszedł na wojnę z ryżym to zostałes lateksem.
A teraz szczekasz i powtarzasz teksty maksa brata dławka bo nawet na nic własnego cię nie stać.
@radddddmartttttt oprócz Srawka, Meksikano oraz tzw. antylateksów istnieje jeszcze tysiąc opcji, ale ty dostrzegasz tylko te trzy :)) Jakie to smutne..
@WulkanizatorOponMozgowych: dobre dobre. Cała twoja aktywność to jechanie po Olu i jakieś delikatne podrygi w stronę sławuli. Pewnie przy twojej diagnozie może się wydawać że jesteś jakaś trzecia opcja ale to tylko kompensowanie dysonansu poznawczego.
@radddddmartttttt masz prawo do swojego zdania! Dla mnie jesteś naiwny. Przyklepujesz to, co klepią inni. No wygodnie, nikt się nie czepia, myśleć nie trzeba, wystarczy powtarzać przekaz.. Edit: co do jazdy po Oregano, to fakt, skupiłem się na nim. Bo to manipulant i pijawka żerująca na słabości i głupocie innych. Alter ego wielu tzw. antylateksów.
@WulkanizatorOponMozgowych: nie, po prostu widzę jaką kreatura jest stawek i dlatego kibicuje Olo. A manipulant I pijawka to świetny opis menela 207 którego bardzo celnie punktował właśnie olgierdano
@radddddmartttttt: kolejny raz widzisz świat w tylko w dwóch kolorach, czarnym i białym, a jest trochę bardziej urozmaicony. Baw się dobrze, miłego wieczoru.
Uświadomiłam sobie dziś rano że 5 lat temu Powtarzam 5 lat temu zaczęł się ten cały covid Przeżyliśmy 5 lat od pandemii koronawirusa Jak się z tym czujecie? Ja mega źle.
#kononowicz #patostreamy
źródło: temp_file5310860395890562395
PobierzWłącz sobie swojego ukochanego jupitera z historią przemocy domowej względem własnej matki. Może dlatego tak go uwielbiasz bo też jesteś 207?
A teraz szczekasz i powtarzasz teksty maksa brata dławka bo nawet na nic własnego cię nie stać.
Jesteś lateks i tyle
Edit: co do jazdy po Oregano, to fakt, skupiłem się na nim. Bo to manipulant i pijawka żerująca na słabości i głupocie innych. Alter ego wielu tzw. antylateksów.