Wpis z mikrobloga

Ja swego czasu tam sporo podróżowałem. Duża ciekawostka sa polskie wioski w których mówią po polsku od ponad 100 lat
@luka93 : No obierki wypadły mi z sandałów ;) więc niech też wypadną mi z białych skarpet, pracuję w Turcji i też TROCHĘ zmieniłem zdanie o Turasach, gdyby kogokolwiek cokolwiek interesowało w temacie to też mogę poopowiadać, ale raczej nie AMA, bo na głównej już nie moje klimaty...kiedyś to była główna....ech ;)
@romek0: Fajnie było kiedyś, gdy pytania, były merytoryczne, dowcipne, dziwne, zaskakujące, ale ostatnio niektóre są po prostu głupie, lub strasznie głupie. Kiedyś zainteresowani tematem czytali pytania i odpowiedzi "od deski do deski" ostatnio jak czytam AMA i po raz ...nasty to samo pytanie "bo sobie właśnie przypomniał" a przoduje w tym "ile zarabiasz". #!$%@? podziwiam niektórych za cierpliwość i odpowiadanie na to samo pytanie po raz N-ty, ja takich ignorantów nie
@rybak17: raczej zdjec swoich ani zony czy rodziny nie będę wrzucal.Sorry.Inaczej bym robil ama z imienia i nazwiska.

Ale mysle nad jakims zdjeciem by wiarygodnic ama