Wpis z mikrobloga

#!$%@? mać. Czy tylko mnie tak wkurza to, że gdzie nie wejdę to widzę jaka to matura była trudna, #!$%@? i ogólnie żal i ból. Setki fanpage'y typu "w maju wesele, w sierpniu poprawiny". Ludzie, skoro jesteście idiotami to #!$%@? mać zachowajcie to dla siebie i zamknijcie ryj. Upośledzenie umysłowe powinno być czym czego człowiek powinien się wstydzić, a nie obnosić się z tym dookoła. Sam maturę piszę w tym roku i mimo, że z Polskiego zawsze miałem marne oceny, a Potopu na oczy nie widziałem to nie chwalę się tym jaką #!$%@?ą umysłową jestem. Słyszałem już setki teorii spiskowych, typu reforma hurr dur teraz specjalnie zrobili trudną maturę hurr durr po reformie dadzą łatwiejszą i będą się chwalić jaka to reforma dobra.

Przepraszam za mój rocznik (94), możecie rozstawić ich pod ścianą i rozstrzelać. Ofc nie mówię o wszystkich... tylko o idiotach.

#matura #matura2014 #gorzkiezale #boldupy
  • 8
  • Odpowiedz
@Piootreks: ale po co tak płakać. Olewaj fanpejdże to im mniejszą reklamę zrobisz. Forum publiczne ma to do siebie, że ludzie wyrażają swoje opinie, jakkolwiek #!$%@? by one nie były. Maturke z matmy #!$%@?łem totalnie i owszem raz, że nerwy i pare rzeczy się #!$%@?ło (źle doczytało czy cuś), a dwa że wcale do najłatwiejszych nie należała. Bywały łatwiejsze ale i trudniejsze lata. Jak nie teraz, to za rok się poprawi.
  • Odpowiedz