Aktywne Wpisy

Panitsch +226
Pijcie ze mną kompocik, dzisiaj obchodzę #urodziny, wczoraj zostawiła mnie moja kobieta, bo biznes się zawalił i ostatnie miesiące musieliśmy żyć trochę skromniej, ale nadal godnie. Widocznie tej świni to nie wystarczało, gdyż po jej rzeczy przyjechał dziś nowy gach - trochę zrobiło mi się szkoda tego szczurka, bo widząc co robi ta wywłoka nadal bierze ją pod swój dach. Krzyż na drogę. Ja z racji moich 37 urodzin i tego,
źródło: IMG_3772
Pobierz
Jak trzeba mieć zryty beret by wymagać dziewictwa od kobiety?
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie
Odrzucenie każdej nie-dziewicy to zabranianie młodym kobietom bycia szczęśliwą, zakochaną, korzystania z życia i popełniania błędów.
Co innego szlauf mający 30 bolców w rok, a co innego dziewczyna która po prostu była w kilku związkach ale nie wypaliło.
Jeśli komuś nawet druga opcja przeszkadza to musi to być osoba strasznie zakompleksiona i zawistna oraz pozbawiona emocji, logiki, człowieczeństwa.
Znam prawiczków, którym nie

#rower #serwisrowerowy
@MrTofu: kwestia jak jeździsz i gdzie jeździsz, ale dedukuję, że latasz na szosie :)
@Razis: zmieniam je od wymiany wolnobiegu, zaraz minie rok i nie czuję żeby było gorzej, a jest taka teoria, że wydłuża to żywotność
Finish Line to cholerna woda, czerwony, zielony, na 400 km nie ma szansy, zresztą mało który smar do łańcucha wytrzyma 400 km nawet na szosie. Olej silnikowy i inne wynalazki bardzo syfią napęd.
Generalnie to takie 100 ml Rohloffa starcza mi na 3-4 lata xD
Z tymi zmianami łańcucha to jest tak, że kupując kasetę kupuje się do niej 2-3 łańcuchy i zmienia między sobą co te 200-300 km przy okazji czyszczenia, kupujesz nowy łańcuch co 400 km? xD
Swoją drogą nowy łańcuch jest fabrycznie