Aktywne Wpisy
symetrysta +533
Tym czasem: 98% mężczyzn pracuje mimo przeziębienia, lub grypy, lub każdej innej choroby, bo albo nie dostanie zwolnienia od lekarza, albo po prostu go nie potrzebuje. I potem jest płacz, że jak to ktoś woli zatrudnić/awansować mężczyznę, tylko dlatego, że jest mężczyzną.
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
mmmzzz +310
Widzę, że spora część wykopków nie pamięta, że jeszcze naprawdę niedawno byliśmy na poziomie Ukrainy. Dobrze pamiętam czasy wszechobecnej korupcji, gdzie mogłeś wjechać pijany samochodem w drzewo i po prostu zapłacić policjantowi 50 zł za brak konsekwencji. Albo przeprowadzić działkę rolną na budowlaną za parę stów. Teraz wykopki uważają się za nadludzi, tak jakby stereotyp Polaka złodzieja i oszusta wziął się z nikąd. Cieszę się, że te czasy mamy już za sobą,
1 polubić oraz udostępnić ten post
2 przejść na stronę http://playstation4.rox.pl
3 odpowiedzieć poprawnie na jedno pytanie
4 wypełnić formularz swoimi danymi (nasi konsultanci będą się kontaktować z tobą na wpisane dane)
Wyniki konkursu 30 kwietnia
Pozdrawiamy i życzymy szczęścia w konkursie
Zarząd firmy Sony
##!$%@? #sonyplaystation4 #playstation4 #rozdajo #zadarmo #konkurs #zarysowanaobudowa
dziś był wynik ! MIRKO KTOŚ MA PLEJKE z zarysowaną obudową? :>
i z automatu sybskrybujesz moje #czarnolisto
@HAJ_fajv a ty zmień nicka na HAJ_HIV #ripostazdupy
przecież karyna zaspamowała głupim wpisem 7 tagów, zawołała ok 400 osób.
Pisze mi jeszcze komentarz ze jestem tutaj od 9 miesiecy (...), a sama nie wie po 5 latach jak sie taguje?
poza tym, lamusie do czarnej listy nie umiesz mnie dodać skoro nadal wylewasz tu swoje frustracje?
Brak argumentów i racji próbujesz sobie rekompensować obrażaniem rozmówcy? ok xD