Wpis z mikrobloga

Czy ktoś wie czy pozmieniały się adresy whitecoin? Wysłałem rano z Poloniexa 11500 WC do portfela na stary adres (tak mi się wydawało), teraz patrzę nie ma ich tam, a mam jakiś inny chyba... Nie wiem co teraz coiny przeszły, wszędzie completed a w portfelu dupa :/

Może przychodzi komuś na myśl, jak podejrzeć ile w takim portfelu się znajduje? Wysłałem je na WS9bywctcG8ysXwQSH29McEFvT1BeBZLvs, dałbym sobie uciąć rękę, że to był właśnie mój wcześniejszy adres. Nie czaje tego...

#whitecoin #kryptowaluty
  • 7
@marcho87: No właśnie, myślałem że na mintpal - ale tam musiałem wygenerować adres na nowo. Poza tym w deposits nie widzę żebym posyłał tam coś wcześniej. Cholera na 100% WS9 pamiętam że to był mój adres WC, a teraz mam jakiś inny w portfelu...
@marcho87: Prawdopodobnie chciałem wysłać na stary adres poloniex. A jest notice aby tego nie robić (nie wysyłać na stary adres - sprzed zamrożenia), a jeszcze z giełdy na tę samą giełdę. Napisałem - ticket, zobaczymy czy pomogą...
@MJToshi @marcho87 : Dupa tam, był jakiś notice że wszystko działa, giełdy ruszyły itd. Faktycznie przesłałem je na Cryptsy :D:D:D W ogóle o tym zapomniałem, że posłałem tam kiedyś przed hypem jak wchodziło na nią 250 WC i potem bezmyślnie skopiowałem adres i posłałem tam 11500 WC :D Bogactwo odzyskane :D