Aktywne Wpisy

dariusz44 +823
Myślałem, że nic mnie już w życiu nie zaskoczy, a jednak. Właśnie się dowiedziałem, że mój ojciec lvl 71 ma romans z żoną (lvl 42)mojego brata (lvl 45). Co więcej wczoraj mu i mamie oswiadczyli że zamierzają żyć razem. Mama w szoku, brat #!$%@? w drobiazgi. Kupuje bilet lotniczy do Polski żeby wziąć udział w tej awanturze. Stary spektakularnie zakończyły mi kilkumiesięczy neet. Żeby dorośli ludzie takie rzeczy #!$%@?, to się nie

kwasnydeszcz +25
musiałam zrobić mnóstwo badań do wizyty z medycyny pracy na studia (ekg, okulista, lipidogram, bilirubina, próby wątrobowe) no i wydrukowałam te wyniki razem z morfologia, bo mi zlecił lekarz przy okazji. no i baba tak patrzy i pyta:
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz
- mięsa pani nie je?
- no nie
- szkoda. dlaczego nie je pani mięsa?
- ze względów ideologicznych
- no i ze względów ideologicznych ma pani anemię
czy to jest normalne, że lekarz

Nie szukasz może "Classic Theme Restorer"?
Błąd: Psuje istniejący pakiet "hunspell-en-ca" następującym konfliktem: "iceweasel". Jest on udostępniany przez "/home/uzytkownik/Downloads/firefox28.0+build2-0ubuntu2i386.deb" za pomocą: "gnome-www-browser,iceweasel,www-browster"
kompletnie nie czaję o co mu chodzi, ale swoją drogą to chyba lepsza byłaby wersja 64-bit
@kulmegil: nie
jądro 3.14.1-031401-generic
przy próbie instalacji wyświetla error nowsza wersja jest już zainstalowana, muszę wywalić starszą czy da sie to jakoś inaczej zrobić?
http://blog.andrewbeacock.com/2007/03/how-to-install-specific-version-of.html
z resztą jak możesz mieć wersję 29 skoro w repo ubuntu najnowsza wersja to 28. 'Instalowałeś' jakieś obce ppa? Jeśli tak to je po prostu wywal za pomocą ppa-purge
Chociaż może mint olał pakiety od ubuntu i wziął bezpośrednio od testinga? Dziwne. Niestety nie mam minta by to sprawdzić
Tak czy inaczej jeśli chcesz instalować starszą wersję to musisz tę nowszą wywalić. Robisz to za pomocą polecenia
sudo apt-get purge firefox
szczerze mówiąc nie wiem z jakiego repo mi to pociągnęło, po prostu menedżer aktualizacji wyświetlił nowe pakiety do zainstalowania i dałem akceptuj