Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Jakie macie typy par na Uber Pandorę bo Ja myślę, że będą to Karol i Karolina, Wojtek z Mają oraz Kuba i Ola. Obstawiam, że po tej Pandorze odpadnie Kuba i Ola. Większość uczestników lubi Karola i Karolinę i to ich obstawiam, że staną na ścieżce lojalności a nie Wojtek z Mają.
Julka też odpowiedziała na pytanie, że wierzy, że wygra Karol i Karolina, więc coś w tym musi być bo inaczej napisałaby, że ma nadzieję, że wygra Karol i Karolina.
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aldib: skoro są przecieki, ze wygrał Wojtek to vifon z doczepem nie będą na ścieżce. A co ma pisać skoro falszywiec obrabiał dupe Mai, a Wojtek jej nie chciał. Nie lubi ich i chce żeby wygrał Vifon.
  • Odpowiedz
@Aldib tak tylko najpierw to musza do tej uber pandory musza dojsc i zapominasz ze w tyg finałowym będą 2 konkurencję o ile jakimś cudem wejdzie 5 par do finału. I vifony mogą odpaść w konkurencji, albo jak wygrana para będzie mogła wybrać inna która odpada i tego wyboru będą musieli wybrać Wojtek i Maja, to Wojtek wybierze Vifonow. Oskar z kimkolwiek by nie był to odpadną na teście zgodności par.
  • Odpowiedz
@HakunaMattatta: to fakt, nie pamietam w których sezonach się sprawdziły, ale wiem, ze więcej niż raz. Jedyna opcja na w miarę znośny finał, jakby Maja rzuciła kula Wojtkowi, ale to raczej nierealne ¯\(ツ)/¯ wyszłaby na największego gracza w historii HP.
  • Odpowiedz