Wpis z mikrobloga

Czy w każdej edycji musi być jakaś ordynarna agresywna pato-idiotka?
Mówię o nowej Karolinie. Żałosne dziewuszysko.
#hotelparadise
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@steamy_capybara_bath: Jak Olka zrobi coś głupiego to też będzie po niej jechane, tak jak było zanim wyleciała. Na tle Karoliny, która robi do niej przysryw na siłę i ma do niej problem odkąd weszła, bo jej koleżanki nagadały, to Olka po prostu wychodzi korzystniej.
  • Odpowiedz
No właśnie nie, bo się zesrala do Olki o bzdury, obwiniając ja za coś czego nie zrobiła, jeszcze dodatkowo osadzajac, ze zrobiła to specjalnie. A wszystko dlatego, ze była uprzedzona. Zachowuje się beznadziejnie od początku, słuchając baseniary w sprawie immunitetu, słuchając jak obrabiają dupe Majce i w wielu innych rzeczach. Także tag się nie myli co do niej.
  • Odpowiedz
@morderczemleko: Nie, Olce wybacza się tu wszystko, i mówię to obiektywnie, bo sam też to robię.

Karolina nie robi "przysrywu na siłę", operuje na podstawie informacji, które uzyskała od Karola. Jest silnym charakterem, który konfrontuje problemy wprost, stąd te spiny pozornie o nic. Czepiacie się.
  • Odpowiedz
@steamy_capybara_bath: Różnica jest taka, że Olka krzywdy bezpośrednio nikomu swoim zachowaniem nie robi, (może poza hejtem na Mimozę i tego też nie szanuję, ale np. olanie Baseniary to ciągle wybór Piłkarzyka), a oskarżanie kogoś o bycie zakłamanym na forum i to o rzeczy absurdalne, co do których nie miała nawet 100% pewności, że nie są prawdziwe to już jednak krzywdzące jest. Mimo drażniącego, dla niektórych, sposobu bycia, Olka nie miała
  • Odpowiedz
co do których nie miała nawet 100% pewności

@morderczemleko: Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Karol jej to powiedział. Dlaczego miałaby mieć wątpliwości?

Z czego ma być inaczej zapamiętana, z obrabiania d--y Mai?

Nie musi być pamiętana z niczego, skoro to dopiero jej pięć minut. Jak już powiedziałem, jeszcze nie zrobiła nic złego, a wy ciśniecie ją na autopilocie, bo odważyła się postawić waszej ulubienicy :)
  • Odpowiedz
@mykawz300:

nie jest silnym charakterem

Jest, bo gdy widzi problem, od razu się do niego odnosi wprost, ryzykując tym, że koleżanki z Hotelu mogą ją znielubić :) Możesz jedynie argumentować, że na wejściu źle oceniła i Maję, i starą Julię, ale to trochę hipokryzja, bo my wszyscy źle oceniliśmy starą Julię, i to mając przewagę nagrań, do których oni nie mają dostępu
  • Odpowiedz
@steamy_capybara_bath: bronisz patologii i tyle, jest wredna i fałszywa, silnego charakteru nie ma, po prostu czuje się mocna w tym stadzie żmij, dodatkowo przydupasek Karolek ja utwierdza we wszystkim. W prawdziwym życiu schowalaby łeb w piasek. Jest po prostu tępakiem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@steamy_capybara_bath: Olka jest daleka od bycia moją ulubienicą, co mniej lub bardziej wyrażam w tej dyskusji.

Karolina przez ten cały czas, który jest, jest bezbarwna, pokazują ją wyłącznie jeśli OBOK niej dzieje się coś ciekawego, więc jeśli nie ma nic sobą do zaprezentowania oprócz kręcenia dramy z d--y, to nie mam zamiaru bronić kogoś takiego. Jakoś innych uczestników można pokazać jak kręcą sobie bekę, czy po prostu fajnie spędzają czas,
  • Odpowiedz
@morderczemleko:

Karolina przez ten cały czas, który jest, jest bezbarwna, pokazują ją wyłącznie jeśli OBOK niej dzieje się coś ciekawego, więc jeśli nie ma nic sobą do zaprezentowania oprócz kręcenia dramy z d--y, to nie mam zamiaru bronić kogoś takiego.

Interesujące podejście. Ja osobiście wolę aplikować logikę i krytyczne myślenie do wszystkich ludzi, nie tylko do tych, których lubię, bo mają ciekawą
  • Odpowiedz
@steamy_capybara_bath: I to jest dla mnie znak do zakończenia tej konwersacji, bo ja tu przyszłam toczyć dyskusję z kulturką na temat HP i wymienić się spostrzeżeniami.

Ja na Ciebie i Twoją mentalną gimnastykę nie wjeżdżam, a Twój ostatni komentarz to tylko i wyłącznie obsmarowanie mnie, bo śmiem mieć inne zdanie i jeszcze, o zgrozo, wytłumaczyć mój punkt widzenia :)
  • Odpowiedz