Aktywne Wpisy

Jank3s +312
#pcmasterrace #nvidia #amd
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszyscy plusują setupy z RGB. Ile dostanie mój skromny zestaw bez AiO i RGB? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
30k-30k +1
Szukam nazwy dla firmy mojej dziewczyny ktora bedzie stylistka rzes. Daje 30zl. Moge dac hajs w escrow jako ze zielonka. Rozstrzygniecie za 2 dni. Najbardziej plusowany komentarz dostanie 10zl #firma #ciekawostki #konkurs

Mówię o nowej Karolinie. Żałosne dziewuszysko.
#hotelparadise
Karolina nie robi "przysrywu na siłę", operuje na podstawie informacji, które uzyskała od Karola. Jest silnym charakterem, który konfrontuje problemy wprost, stąd te spiny pozornie o nic. Czepiacie się.
Komentarz usunięty przez autora
a powinna Karola do parteru , to jednak jego wina była (。◕‿‿◕。)
@morderczemleko: Na jakiej podstawie tak twierdzisz? Karol jej to powiedział. Dlaczego miałaby mieć wątpliwości?
Nie musi być pamiętana z niczego, skoro to dopiero jej pięć minut. Jak już powiedziałem, jeszcze nie zrobiła nic złego, a wy ciśniecie ją na autopilocie, bo odważyła się postawić waszej ulubienicy :)
No chyba nie oglądamy tego samego. Gdzie niby Karola oskarżyła ją o celowe wylanie
Jest, bo gdy widzi problem, od razu się do niego odnosi wprost, ryzykując tym, że koleżanki z Hotelu mogą ją znielubić :) Możesz jedynie argumentować, że na wejściu źle oceniła i Maję, i starą Julię, ale to trochę hipokryzja, bo my wszyscy źle oceniliśmy starą Julię, i to mając przewagę nagrań, do których oni nie mają dostępu
I kto tu jest patologią? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Karolina przez ten cały czas, który jest, jest bezbarwna, pokazują ją wyłącznie jeśli OBOK niej dzieje się coś ciekawego, więc jeśli nie ma nic sobą do zaprezentowania oprócz kręcenia dramy z d--y, to nie mam zamiaru bronić kogoś takiego. Jakoś innych uczestników można pokazać jak kręcą sobie bekę, czy po prostu fajnie spędzają czas,
Interesujące podejście. Ja osobiście wolę aplikować logikę i krytyczne myślenie do wszystkich ludzi, nie tylko do tych, których lubię, bo mają ciekawą
Ja na Ciebie i Twoją mentalną gimnastykę nie wjeżdżam, a Twój ostatni komentarz to tylko i wyłącznie obsmarowanie mnie, bo śmiem mieć inne zdanie i jeszcze, o zgrozo, wytłumaczyć mój punkt widzenia :)