Wpis z mikrobloga

Olka vel. Ogrodniczka - pierwsza w historii polskiego HP uczestniczka która bawi się w tę grę bez stresu że odpadnie, czy nie dojdzie do finału (dla porównania Judaszyca która też grała ale co to musiał być dla niej że stres być w parze z Jędrzejem a wzdychać do Moto) a ta nie zważając na wszystko wpada z uśmiechem na twarzy i robi to na co ma ochotę, uwierzyłam jej że nie chciała od razu mścić się na baseniarze bo chciała zabawy - komu uda się przekabacić jamochłona? No ale baseniara nie chciała się bawić w hotel więc Olka zmieniła plan🥳 a co? Wolno jej, może 'grupa' w przyszłości jej to wypokni gdyby doszła do uberpandory ale co ja to obchodzi. Nie jest nastawiona na hajs - wiadomo że jak wygra to spox - gdyby była to knulaby jak judaszyca, Sroch i pozostali wybitni GRACZE hotelowi. Chciałabym żeby wszyscy się tak bawili hotelem jak ona. I wiem, nie jest święta, ma swoje za uszami ale i tak jest super. Jak dla mnie nr 1, zdeklasowała tym Wixona która też fajnie się tym bawiła. No. #hotelparadise
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach