Aktywne Wpisy
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
- taniej to już było
- cena wynika z kosztów gruntów i budowy (bo przecież nie z marży)
- budujemy takie mieszkania bo taki jest popyt (aka Polacy lubią ciasne klitki)
- rzad naobiecywał i ludzie się wstrzymali z zakupami, więc nie budujemy
- mieszkania to ochrona kapitału.
Tak tendencyjnego gowna to dawno nie słyszałem.
#nieruchomosci
@apeee: tymczasem rzeczywistos
https://www.bankier.pl/wiadomosc/Deweloperzy-lapia-wiatr-w-zagle-Rekordowa-liczba-rozpoczetych-budow-8733069.html
co oni innego moga robic, przerzucenie sie na jakis inny segment wzglednie z marszu jest zajebiscie trudne