Aktywne Wpisy
Spuchaczu +349
kopytko1234 +66
50k i stówa na klatę...
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
Czy to znaczy, że spotkał się z 50 szejkami w Dubaju i od każdego dostał 1k za dwójkę na klatę?
#frajerzyzmlm #heheszki
I mówię to bez żadnej ironii czy coś. Przeglądając "argumenty" kuców z #facebook można raka mózgu wyłapać.
I tu moja dygresja. Myślicie że to wina #neuropa (tak wiem #nieneuropa ale zwołuje więcej osób do dyskusji) że po prostu zmusza do argumentowania swoich wypowiedzi na więcej niż poziomie "lewak". Bo jak by nie patrzeć, pomijając osoby które widzą wszędzie lewactwo i spiseg. Jest parę osób z którymi można wymienić poglądy bez zbędnej spiny.
Jednak na FB dominuje hasło czyli rzuca taki jeden hasełkiem "lewicowe resortowe dzieci na drzewa ich a nie w mediach są" i zgarnia 300 lajków. Na wykopie to nie przechodzi, raczej ( w takiej skali)
#krul #jkm #korwin
NaTemat to gówno, nie trać czasu. Nawet wypok lepszy.
@CreativePL: przeglądając czyjekolwiek argumenty w dyskusjach na serwisach typu natemat.pl- można dostać raka mózgu :)
A jeżeli chcesz dostać zawału - polecam profil Szumlewicza i komentarze jego czytelników.
Wczoraj się dowiedziałem m.i.n że komunizm w ZSRR nie udał się dlatego, że.. Marks był gospodarczym liberałem..
Komentarz usunięty przez moderatora