Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Dziwię się,że laski tam nie orientują się,że Wojtuś to zwykły cwaniak.Każda tam się do niego ślini,a on ma je w dupie.Jak był w parze z chudą,szybko się wymiksował.Atrakcyjna,podoba sie,to trzeba by było się koło niej kręcić,żeby nie spieprzyła.Po co mu taka?Widać,że wybiera ofiary losu,w trudnej sytuacji,dla których jest zbawcą,rycerzem,(nie na koniu¯\(ツ)/¯)które tańczą koło niego i się płaszczą.I tak się ślizga...Te laski tam to naprawdę niezbyt lotne...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kazetka2024: Nowa jeszcze się nie przekonała o jego obojętności,a ponoć juz ją do niego ciągnie.Chuda nie dostawała żadnego zainteresowania od niego,to sobie poszła.Sandra ma co chciała,to zostały mu tylko dwie ofiary losu,i z którąś będzie się dekował,jak długo się da...
  • Odpowiedz
@bubba222: a ja się zastanawiam co one w nim widzą. Tak nawet wizualnie to dla mnie takie 6/10 tragedii nie ma ale nic specjalnego. No ja bym się za nim nie obejrzała. I tak się zastanawiam czy to ze mną jest coś nie tak czy z nimi?
Pytanie więc mam do dziewczyn - czy Wam się Wojtek podoba wizualnie?
  • Odpowiedz
@bubba222: on daje poczucie stabilności? A to dobre. Najpierw nie umiał się określić co do wyboru Ola albo Anastazja. A teraz od kilku dni nie umie konkretnie wybrać Mają czy głupia Julka. Jest tam ostatnia osobą która daje poczucie stabilności. Stabilność tam daje np Opos albo Migomat
  • Odpowiedz