Aktywne Wpisy
3x32 +8
G06DbT +31
Zrobiłem mały eksperyment w Fallout 4, gdzie zwiększałem ilość FPS. Gra ma taki śmieszny silnik, że im więcej FPS, tym gra działa szybciej. Przy 500 FPS nie da się grać, bo chłopek porusza się tak szybko, że mój czas reakcji jest za wolny.
Podczas edycji wywaliło mi raz soft, i musiałem od nowa edytować.
Wołam @acidd bo chciał :)
#gry #pcmasterrace #fallout #fallout4
Podczas edycji wywaliło mi raz soft, i musiałem od nowa edytować.
Wołam @acidd bo chciał :)
#gry #pcmasterrace #fallout #fallout4
Dzisiaj tj. 25.04.2014 o godz. ~21.00 odbył się mecz grupy T, a mianowicie 4 pancerni i noob vs The Last Outlaws. Był to nasz drugi wspólny mecz. Dlaczego drugi zapytacie? Otóż nasi honorowi rywale w pierwszym naszym meczu wyszli powołując się na "lagi". Bez żadnych dowodów organizator turnieju @mich_al kazał powtórzyć mecz. Nie wnikając w tą sytuacje podjęliśmy się tego. Pierwszy mecz skończył się po połowie wynikiem 10:5 dla nas tj. The Last Outlaws. Drugi mecz, który odbył się dzisiaj przegraliśmy (wyniku nie podam, gdyż nie pamiętam). Przegrana z lepszym nie boli, lecz z chamską, niewychowaną już tak. Przejdę do sedna sprawy. W meczu odczuwać można było potężne "lagi" (ping, oraz obelgi na zamieszczonych ssach). Zadam teraz jedno ważne pytanie. Jaka jest idea tego turnieju. Wygrywać z honorem oraz cieszyć się grą czy obrażać swoich oponentów. Wnoszę o rozpatrzenie sprawy, gdyż ja oraz moja drużyna czujemy się poszkodowani. Dodam również, że zmienili oni trzech zawodników, a jeżeli mi wiadomo można zmienić jednego. Dziękuje za uwagę oraz skrycie wierzę w pomyślne rozwiązanie sprawy. #csgoturniej #tgrupa