Wpis z mikrobloga

• 8
@Jodmen no i? Prawnie dozwolone więc o c--j chodzi? Czy to moralne? Jeśli uważam ja za wystarczająco dojrzała to tak, co ktoś o tym pomyśli c--j mnie obchodzi. Nie róbmy z ludzi pedofili i debili k---a. Nie każdy jest takim zbokiem jak boxcwel czy inny jupiter. Nieraz obcinają mnie jakieś małolaty w mieście i nie latam z wywieszonym jęzorem..
  • Odpowiedz
  • 0
Okej, a jeśli są ze sobą np przez 10lat potem? Dalej niemoralne? Postrzeganie świata jako czarno-bialego jest niezdrowe i szkodliwe
  • Odpowiedz
  • 0
@moemgo: Okej a poza prawnym punktem widzenia co jest bardziej normalne 15 i 25 i szczęśliwy związek czy 14 i 18 i rowniez szczęśliwy zwiazek
  • Odpowiedz
  • 0
@Jodmen uważam, że zwyrol ma małe ambicje seksualne że względów zdrowotnych i lapanie za cyca było po prostu w c--j głupie ale nie miało podtekstu seksualnego. Możliwe że jako młody sylwek po prostu sobie sprawy nie zdawał. Gruby pdf wysłał kutange do 14 latek i pisał zboczone rzeczy z podniecenia. To ich różni
  • Odpowiedz
  • 0
@Jodmen poza tym boxcwel mówi, że miał niska samoocenę,kompleksy itd. W sumie dalej ma, więc o kobietę ciężko z czymś takim. Sylwek nigdy takich problemów że sobą nie miał. Więc kolejna rzecz mogąca poświadczyć o tym, że Gruby chciał zamoczyć
  • Odpowiedz
apanie za cyca było po prostu w c--j głupie ale nie miało podtekstu seksualnego.

Gruby pdf wysłał kutange do 14 latek i pisał zboczone rzeczy z podniecenia.

@moemgo: nic głupszego już dzisiaj raczej nie przeczytam xd
  • Odpowiedz